Kiss

Fest som en av de største rockelegendene gjennom tidene, og bli medlem av hardrockbandet Kiss for en kveld! Det spiller ingen rolle hva slags fest du skal på, å kle seg ut som bandet Kiss kan aldri slå feil. Enten har du en sjanse til å vinne premien for beste kostyme på utkledningsfesten, eller du vil ha hele baren hengende etter deg som en haug med groupies.

Hos oss finner du Kiss-kostymer og Kiss-sminke for å fikse den perfekte looken. Men du, ikke glem en lang og svart parykk, med mindre du allerede har en heftig puddelrockersveis! Vi har komplette Kiss-kostymer i sortimentet vårt, men du kan også sette sammen ditt eget kostyme. Du kommer langt bare med svarte trikoter og nagler. Match med så mye skinn som mulig: skinnjakke, armbånd og belter. Deretter topper du antrekket med alt av metall du kan finne: nagler, stridshansker, kjetting og dekorasjoner i form av stjerner eller triangler. For å virkelig ligne et medlem av Kiss bør du også ha et par høye støvler i skinn eller sølv, og aller helst med platåsåle.

Avhengig av hvem i Kiss som er din favoritt, må du ordne den riktige sminken. De fire originalmedlemmene hadde hver sin karakter på scenen. En del av medlemmene i Kiss har blitt byttet ut over årenes løp, og to nye karakterer har blitt lagt til, slik at du kan velge mellom seks forskjellige Kiss-sminkelooks.

Starchild – Dette er karakteren til gitaristen Paul Stanley. For å få til Starchilds sminke maler du ansiktet hvitt med en svart stjerne over høyre øye og blodrøde lepper.

Demon – Bassist Gene Simmons' Kiss-sminke er litt vanskeligere å få til, siden det er viktig å få de flaggermus-lignende vingene jevne og skarpe på begge sider. Dette er kanskje den mest berømte Kiss-sminkelooken, med litt buede, svarte vinger både over og under øynene. Ikke glem å male hele ansiktet hvitt først, og avslutt med svarte lepper.

Spaceman - Ulike bandmedlemmer har opptrådt som Spaceman, som sannsynligvis har den beste Kiss-sminken. Her begynner du også med å sminke hele ansiktet hvitt, og deretter maler du en svart ramme, som på et par solbriller, i en stjerneform rundt begge øynene. Disse fyller du inn med sølvfarge. Leppene skal være svarte.

Catman – Kiss’ forskjellige trommiser har alle spilt rollen som Catman. Sminken er relativt enkel, med hvitsminket ansikt som base, øynene sminkes svarte til høyt opp på pannen, men med mørk grønn øyenskygge på øyelokkene opp til brynet og under øynene. «Snuten» males svart med sølv i midten. Du må også huske å tegne to ganske tykke og svarte «værhår» på hver side av munnen, som males rød.

Ankh Warrior – Var ikke en del av den opprinnelige bandbesetningen, men denne Kiss-sminken er kul likevel. Hvitt ansikt, svarte øyne og lepper med et gullkors som dekker hele nesen og går ut over øyenbrynene. Den øverste delen av korset er formet som en løkke.

The Fox - For å få til Eric Carrs revelook, maler du ansiktet hvitt og sminker øyelokkene svarte med øyenskygge som du trekker helt ut til tinningen. Du fortsetter med svart sminke nedover sidene av nesen, mens selve neseryggen får være hvit. Det er bare den innerste kanten rundt øynene som ikke skal sminkes, leppene maler du svarte. Alle sminkeprodukter for å lage den perfekte Kiss-sminkelooken finner du selvfølgelig her hos oss på PartyKing!
Les mer
3 resultater