vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Karneval Karnevalskostymer Bokstavsdrakter Bokstav 'L' Karnevalskostymer

Karnevalskostymer på Bokstav L

L er en fantastisk bokstav når det kommer til kostymefester, kanskje en av de beste. Se bare på Lady Gaga som har en kostymefest hver dag! Om du er en fan, så kan du selvsagt finne et kostyme på Lady Gaga-temaet her på L, det hadde jo vært merkelig med noe annet.

Utover artisten finnes det alt fra legomenn og mannen med ljåen, til løvekostymer og leger. Ettersom festkostymene finnes i alle størrelser, fra baby til voksen, så tilbyr bokstavel L en lykket kostymefest av alle slag. Pappa Legolas kan nå ta med seg mamma Laa-Laa fra Teletubbies samt sønnen Sir Lancelot og babyen prinsesse Leia til kostymefesten - en garantert success for hele familien! Eller kanskje pappa som løve og det lille barnet som lam for å øke spenningen litt? Dere kan også teste pappa som livredder og mamma som legozombie. Kombinasjonene og kostymene på L er uendelige!

Med et enormt utvalg av varianter og størrelser finner du alltid et kostyme på L som passer, at det dessuten er utrolig gode priser på kostymene er en bonus. Litt Lettere, Litt Lystigere, Litt Lykkeligere - Litt mer L!
Les mer