skyddsdrakt-maskeraddrakt-1

Beskyttelsesdrakt Karnevalkostyme

649,-

Velg variant:

Vis størrelseguide
 • Alexander
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Her har vi et fint og karakteristisk kostyme som passer til det meste, uansett om du for eksempel vil kle deg ut som en nerdete vitenskapsmann, en profesjonell kriminaletterforsker eller en creepy labarbeider som har blitt smittet av et farlig virus. Bær kostymet akkurat som det er eller kompletter med passende accessoirer, slik som jukseblod, nerdete briller eller ekle utslett i proteseform. Noe som garantert vil gi deg oppmerksomhet!

Beskyttelsesdrakt Karnevalkostyme inkluderer en hvit one piece med hette og en lang glidelås på framsiden. Drakten har strikk ved ermekanten og anklene for bedre passform samt diskré hull som ser ut som lommer på sidene slik at du enkelt kan nå eventuelle lommer på klær som du bærer under. Sko inngår ikke.

Størrelse: One size (voksen).