Se større bilde

Kaninhale

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4720
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 29
selected_index: 0
59,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Den klassiske kaninhalen som karnevalsdrakt er en accessoar som vært brukt til alle tider i karnevalssammenheng. Den er kanske verdens mest brukte karnevalsantrekk ettersom den er søt, enkel og diskret men likevel effektfull.
Vi trenger vel ikke en gang å nevne awkward-dronningen selv, Bridget Jones? Hvem husker vel ikke scenen i filmen når hun kommer utkledd som en sexy kaninkvinne til en fest der det absolutt ikke er karneval? Hun har en slik hale på stumpen. Men ikke bekymre deg, du kommer ikke til å utsettes for pinligheter, bare morsomheter.

Kaninhale er den klassiske karnevalseffekten som ligner en kanins fluffy, lille hale. Fest den enkelt ovenfor baken så har du antrekket klart for kvelden. Du kan komplettere den med et par ører og kanske til og med tenner.

Tagger

HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av Gabriela for 2 år siden
    Bra storlek och enkel att sätta på och av.
    0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen27164 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle