tartbild-starwars-75155-2
tartbild-starwars-75155-1

Kakebilde Star Wars

59,-

art.nr 75155-1

En Star Wars-kake til en ekte Star Wars-fan? Ja takk! Dette kakebildet med heftig Star Wars-motiv blir satt pris på av både unge og gamle. For i ærlighetens navn, hvem liker ikke Star Wars? 

Kakebilde Star Wars måler ca. 20 cm i diameter og passer til en kake på 8–12 biter. Det er veldig lett å lage en lekker kake ved hjelp av et kakebilde. Begynn med å fukte kakebildet forsiktig med vann eller gelatin. Deretter fester du kakeoblatet på kaken. Nå er den klar til å serveres alle de glade gjestene på festen. 

>> Klikk her for å lese hvordan du monterer kakebildet på kaken!

Ingredienser: Potetstivelse, vann, olivenolje, maltodekstrin, fargestoffer: E102, E102, E133, E151. E102, E122: Kan ha negativ effekt på barns konsentrasjon. Oppbevares svalt og tørt. Produsert i Spania. Bildet er trykt med spiselig blekk på et spiselig oblat som er glutenfritt, laktosefritt og uten tilsatt sukker. 

Endringer i produktenes innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Kontakt vår kundeservice om du har spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet fra kjøpsdato om ikke annet er oppgitt. 

Innhold

Henvendelser

3

Spørsmål & Svar

0

Tagger