tartbild-justice-league-75167-1

Kakebilde Justice League

59,-

Velg variant:

Vis innhold
 • Tanja
  for 6 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Du trenger ikke være profesjonell konditor for å lage en ordentlig fin kake! Det eneste du trenger å pynte kaken med er et ferdig kakebilde. Vips, så har du fikset en kake med superfint motiv som garantert kommer til å gjøre suksess i barneselskapet! Hva sier du til et kakebilde med Justice League? Perfekt for den som elsker superhelter og DC Comics! 

Kakebilde Justice League måler ca. 20 cm i diameter og passer til en kake med 8–12 biter. Det er veldig lett å lage en lekker kake ved hjelp av et kakebilde. Begynn med å fukte kakebildet forsiktig med vann eller gelatin. Deretter fester du kakeoblatet på kaken. Nå er den klar til å serveres alle de glade gjestene på festen. 

Ingredienser: Potetstivelse, vann, olivenolje, maltodekstrin, fargestoffer: E102, E102, E133, E151. E102, E122: Kan ha negativ effekt på barns konsentrasjon. Oppbevares svalt og tørt. Produsert i Spania. Bildet er trykt med spiselig blekk på et spiselig oblat som er glutenfritt, laktosefritt og uten tilsatt sukker. 

Endringer i produktenes innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Kontakt vår kundeservice om du har spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet fra kjøpsdato om ikke annet er oppgitt.