tartbild-fotbollsplan-75153-1
tartbild-fotbollsplan-75153-2

Kakebilde Fotballbane

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

69,90 kr

Bursdagskake til en fotballfan? Pynt kaken som en fotballbane med dette kakebildet! Det viktigste spørsmålet som kommer til å dukke opp er nok derimot kanskje det viktigste, nemlig: Hvor stor del av banen kommer du til å vinne? 

Det er veldig lett å lage en fin kake ved hjelp av et kakebilde. Start med å fukte bildet forsiktig med vann eller gelatin og deretter feste kakebildet på kaken. Den er nå klar til å serveres til alle festfeirende!  


  • Størrelse: Ø 16 cm rekker til 4–6 kakestykker

>> Klikk her for å lese hvordan du monterer kakebildet på kaken din!

Ingredienser: potetstivelse, vann, olivenolje, maltodekstrin, fargestoffer: E102, E102, E133, E151.E102, E122: Kan ha negativ effekt på barns konsentrasjon. Oppbevares kjølig og tørt. Laget i Spania. Bildet er trykket med spiselig blekk på et spiselig oblat som er glutenfritt, laktosefritt og uten tilsatt sukker. 

Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Vennligst kontakt vår kundeservice ved spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt. 
Art.nr 75153-2

Innhold

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger