tartbild-dinosaurier-74793-1
tartbild-dinosaurier-74793-2
Kundebilde
kb-kakkukuva-dinosaurukset-74793-3
Kundebilde
kb-tartbild-dinosaurier-74793-4
Kundebilde
kb-kakkukuva-dinosaurukset-74793-7
Kundebilde
kb-tartbild-dinosaurier-74793-8

Kakebilde Dinosaurer

69,90 kr

Vil du imponere på barnefesten med en nydelig kake som får gjestene til å måpe og lure på hvem den svært talentfulle konditoren er? Om du ikke er begavet innen konditorikunstens vakre håndverk, kan du gjøre det enkelt for deg selv og bruke et fint kakebilde. Bak en kake med valgfri smak og favorittfyllet ditt, og legg det ferdige kakebildet oppå. Vips så har du en kake som du måtte betalt mye for på et bakeri eller hos en konditor. Det beste av alt er at du selv kan velge hvor høy kaken skal være og hvordan den skal smake.

Kakebilde Dinosaurer måler ca. 20 cm i diameter og rekker til en kake på 8–12 biter. Det er veldig lett å lage en fin kake med hjelp av et kakebilde. Begynn med å fukte kakebildet forsiktig med vann eller gelatin for å deretter feste kakeoblatet på kaken din. Den er nå klar til å serveres til alle festgjestene!

>> Klikk her for å lese hvordan du monterer kakebildet på kaken!

Ingredienser: Potetstivelse, vann, olivenolje, maltodekstrin, fargestoffer: E102, E102, E133, E151. E102, E122: kan ha negativ effekt på barns konsentrasjon. Oppbevares svalt og tørt. Laget i Spania. Bildet er trykt med spiselig blekk på et spiselig oblat som er glutenfritt, laktosefritt og uten tilsatt sukker.

Forandringer i produktets innhold kan skje. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Vennligst kontakt vår kundeservice ved spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt.
Art.nr 74793-1

Innhold

Henvendelser

4

Spørsmål & Svar

0

Kundebilder

4

Tagger