tartbild-cars-74774-1
tartbild-cars-74774-2
Kundebilde
kb-kakkukuva-autot-74774-3

Kakebilde Cars

69,90 kr

Hvor raskt kan du spise et kakestykke? Kanskje like raskt som Lynet McQueen suser frem i gatene! For hvem vil vel ikke ha et selskap med Cars-tema! Bursdagsvennene vil garantert elske det! Pimp opp selskapet med både vimpler, engangstallerkener, kopper og selvsagt en kake som ser ut som Lynet, slik at festen blir en snakkis! 

Kakebilde Cars måler ca. 20 cm i diameter og holder til en kake med 8–12 biter. Det er veldig enkelt å å lage en fin kake ved hjelp av et kakebilde. Start med å forsiktig fukte kakebildet med vann eller gelatin og deretter feste kakebildet på kaken din. Den er nå klar til å serveres til alle festdeltagerne! 

>> Klikk her for å lese hvordan du monterer kakebildet på kaken!

Ingredienser: potetstivelse, vann, olivenolje, maltodekstrin, fargestoff: E102, E102, E133, E151.”E102, E122: kan ha negativ effekt på barns konsentrasjon. Oppbevares svalt og tørt. Laget i Spania. Bildet er trykket med spiselig blekk på et spiselig oblat som er glutenfritt, laktosefritt og uten tilsatt sukker. 

Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet er angitt. 
Art.nr 74774-1

Innhold

Henvendelser

4

Spørsmål & Svar

0

Kundebilder

1

Tagger