tartbild-bondgard-74773-1
tartbild-bondgard-74773-2

Kakebilde Bondegård

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

59,90 kr

NØFF, NØFF! Sånn grynter grisen når han er sulten! Hvordan høres det ut på barneselskapet når man får spise en bondegårdskake? Tipper det høres ganske likt ut! Et superkoselig kakebilde med grisen, kuen og sauen i fokus! La bursdagsbarnet imitere dyrene og servere kaken! 

Kakebilde Bondegård måler ca. 20 cm i diameter og holder til en kake med 8–12 biter. Det er veldig enkelt å lage en fin kake ved hjelp av et kakebilde. Start med å forsiktig fukte kakebildet med vann eller gelatin og deretter feste kakebildet på kaken din. Den er nå klar til å serveres til alle festdeltagerne! 

>> Klikk her for å lese hvordan du monterer kakebildet på kaken!

Ingredienser: potetstivelse, vann, olivenolje, maltodekstrin, fargestoff: E102, E102, E133, E151.”E102, E122: kan ha negativ effekt på barns konsentrasjon. Oppbevares svalt og tørt. Laget i Spania. Bildet er trykket med spiselig blekk på et spiselig oblat som er glutenfritt, laktosefritt og ikke tilsatt sukker. 

Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet er angitt. 


Art.nr 74773-1

Innhold

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger