tartbild-barbie-74770-1
tartbild-barbie-74770-2

Kakebilde Barbie

59,90 kr

Tenk deg et selskap med ballonger i alle regnbuens farger, en enhjørning-pinata, og så serverer du en kake med Barbie og hennes enhjørning på, som prikken over i-en! De fine nyansene på kakebildet får jo alle til å få lyst til å ta seg en bit, som en regnbuedrøm – NAM! 

Kakebilde Barbie måler ca. 20 cm i diameter og passer til en kake med 8–12 biter. Det er veldig enkelt å lage en fin kake ved hjelp av et kakebilde. Start med å forsiktig fukte bildet med vann eller gelatin og deretter feste kakebildet på kaken. Den er nå klar til å serveres til alle selskapsgjester! 

>> Klikk her for å lese hvordan du monterer kakebildet på kaken!

Ingredienser: potetstivelse, vann, olivenolje, maltodekstrin, fargestoff: E102, E102, E133, E151.”E102, E122 kan ha negativ effekt på barns konsentrasjon. Oppbevares svalt og tørt. Laget i Spania. Bildet er trykket med spiselig blekk på et spiselig oblat som er glutenfritt, laktosefritt og uten tilsatt sukker. 

Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet er angitt. 


Art.nr 74770-1

Innhold

Henvendelser

1

Spørsmål & Svar

0

Tagger