vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Juleklær

Julen kommer som kjent bare én gang i året, og da vil man selvsagt passe på å kle seg i sine aller fineste og festligste juleplagg, Noen foretrekker å ha på seg en flott julekjole eller juledress, mens andre tar på seg en fargerik og morsom julegenser for å gjøre ære på dagen!

Hos oss finner du festlige og gøyale juleklær


Hvis du er ute etter en strikket julegenser, har vi en hel del å tilby – både til dame, herre og barn. Hos oss finner du både stygge og morsomme julegensere, men også fine gensere som vil få selv oldemor til å bli misunnelig. Du kan for eksempel finne julegensere med bjeller på, eller med innebygde LED-lys. Julen har aldri vært så festlig som akkurat nå!

Kle deg opp til julefest i juledress!


Hvis du kjenner at du vil anstrenge deg litt mer enn å bare slenge på deg en strikkegenser, så tilbyr vi også en hel del flotte juledresser og kjoler med julete motiver. Vil du gjerne være sikker på at din julepåkledning holder mål? Da skal du selvsagt velge noen av våre stilige dresser fra Opposuits. Og for å gjøre det ekstra flott bør du i tillegg matche klærne med våre pene juleaccessoirer!

Vi har juleklær til hele familien


Her hos Partyking finner du juleklær til hele familien. Hos oss finner du juleklær til kvinner, juleklær til menn og juleklær til både små og større barn. Vi har julete klær som du raskt kan hive på deg til julebordet på jobben eller julemiddagen med hele tjukke slekta. I denne kategorien finner du også mer klassiske juleklær. For eksempel kan du finne både luciakjoler og karnevalsdrakter som ser ut som pepperkake- eller snømenn hos oss. Og selvsagt har vi en hel drøss med ulike julenissedrakter også. Velkommen!
Les mer

Populære Kategorier

Alle Kategorier