Hem
> Bartilbehør > Barutstyr > Isbitmaskiner

Isbitmaskiner

Med isbitmaskiner holder du deg avkjølt uansett hvor mye sola skinner! Du kan unne deg å sløse med isbiter og fylle et håndkle med de kalde klossene hvis feberen eller bare solen har gått til hodet ditt. Hvis du vil kjøle deg ned med nedkjølt drikke, trenger du ikke å være gjerrig, isbitmaskiner lar deg fylle et helt glass med isbiter og fortsatt ha mange igjen. Å kunne drikke noe skikkelig kaldt når det er varmt ute er livskvalitet!
Hvis det er uutholdelig varmt, kan du fikse AC hjemme ved å sette en bolle med mange isbiter foran viften! Skjer det titt og ofte at noen hjemme hos deg bruker opp alle isbitene uten å fylle på med nytt vann? Det er irriterende, ikke sant? Isbitmaskinen er løsningen på problemet. Isbitmaskinene du finner her på PartyKing har så stor kapasitet at de holder i massevis for store familier når sommeren er på sitt varmeste og mugge etter mugge med saft eller limonade går unna.
Våre isbitmaskiner er også perfekte når det er fest. Hvis du har en velutstyrt bar hjemme, er en ismaskin mer eller mindre et must. Vet du at det vil bli servert mye is i løpet av kvelden, kan du lage noen ekstra runder og oppbevare isbitene i fryseren. Isbitmaskiner plasserer du med fordel der du drikker, slik at du slipper skytteltrafikk til fryseren.
Har du noen gang snudd et isbitbrett opp-ned, klemt til, og fått isbiter på gulvet? Vi på PartyKing har kommet til konklusjonen at omtrent halvparten av alle isbiter du lager i brett ender opp et annet sted enn i glasset eller shakeren. Det er grotesk ineffektivt og ganske ugreit, faktisk. Vi har hørt at noen mennesker ikke gidder å drikke noe kaldt i varmen bare fordi det er så mye styr å lage isbiter i fryseren. Isbitmaskiner lar deg kjøle ned drikken din som en boss.
Hvis du har gjester, er det stilig å sette glasset under maskinen i stedet for å ha isbitene i en bolle – der man må fiske dem opp av et basseng med smeltevann. Alle som har begynt å bruke en isbitmaskin pleier å lure på hvorfor de ikke skaffet seg en før. Isbitmaskiner er virkelig en luksus som er verdt prisen. Og du, sleng noen isbiter i tørketrommelen, så trenger du ikke stryke klærne!
Hvis det er sommer og du skal på bilferie, er det egentlig en god idé å ha ismaskinen med hvor enn du skal. Isbitmaskiner er perfekte på campingplassen, i sommerhytta, i garderoben utenfor badstuen og i det enklere vandrerhjemmet eller på hotellrommet.
Isbitmaskiner kan også fungere som en sosial isbryter på en fest hvis du er sjenerøs med de dyrebare kubene. Alle kommer til å digge deg. Isbitmaskiner kan være ganske store investeringer, men vi hos PartyKing vil at alle skal kunne kjøle seg ned når det trengs. Derfor har vi veldig gode priser på isbitmaskiner av høy kvalitet.
Les mer
4 resultater