vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Tips til originale temafester

Tips til originale temafester

Hvis du er lei av å arrangere den samme gamle festen, og har lyst til å snekre sammen noe nytt og spennende, finnes det gode muligheter for å krydre festen med et hvilket som helst tema fra vårt store utvalg av morsomme dingser. Som festarrangør er det viktig å hele tiden fornye seg, så ... Hvilket tema velger du for neste party?

Havet

Nå kan du forvandle hjemmet ditt til en ekte undervannsby med skvulpende bordduker og swirls i kulørte farger før du inviterer dine festsultne sjømonstervenner på besøk! Å danse som en ekte sjørøver blant hvaler og sjøkapteiner er en ren glede som bare må prøves. Landkrabber bes høflig, men bestemt, om å forlate stedet.

Forbokstaven i navnet ditt

Med dette bokstavstemaet er det egentlig bare én regel – kom utkledd som noe som starter med samme bokstav som fornavnet ditt! Grete kan komme utkledd som en gårdsgris, Ida får en grunn til å børste støvet av det gamle isbjørnkostymet sitt og Vilde gjør entré som en vannmelon. Bare fantasien (og forbokstaven din) setter grenser – len deg tilbake og ta inn dine venners kreativitet!

Murder Mystery

En blodig forbrytelse har blitt begått, og det er opp til gjestene dine å løse det forferdelige mysteriet. Den trofaste butler blir funnet med en dolk i brystet, og nå gjelder det å finne morderen før tiden renner ut. Med forstørrelsesglass og detektivhatt leter dere blant fotspor og andre mistenkelige ledetråder som fører dere til morderen. Den skyldige sitter mest sannsynlig midt iblant dere, men hvem er det egentlig? Som spillets leder styrer du historien fremover og ser hvordan vennene dine løser årets desidert største murder mystery – og selvfølgelig er du kledd i klassiske 20-tallsklær!

Regnbuefest

Det mest fargerike temaet på listen rommer selvfølgelig alle regnbuens nyanser. Med sprudlende takballonger kombinert med regnbuefargede pappkopper for en festlig oppdekking, blir det garantert god stemning. Del ut pris til kveldens mest strålende festdeltaker og dans til regnbueparykken flyr over stokk og stein!

Harry Potter

Kvelden begynner med at sorteringshatten tildeler alle riktig elevhjem. Deretter kan dere ha en magisk stund sammen blant vimpler og kritthvite ugler som gir dere brev og snacks. Du kan utfordre gjestene til å komme utkledd som deres favorittkarakter fra Harry Potter og danse med selveste Hagrid!

Glitterfest

Luksus, glamour og bobler – med et herlig glittertema er det ikke vanskelig å lokke til seg gjester. Pynt hjemmet med ballongbuer og glitterdraperier som setter lista for årets mest glitrende fest. Gjestene kler seg selvfølgelig i glittervester og crystal flakes! Når dere har det som gøyest, fyrer du av en konfettikanon som får hele rommet til å riste – kan det bli mer festlig enn som så?

Yrken

Jobben får som regel ikke være med på festen – men på dette partyet er det annerledes! Her gjelder det å kle seg ut som drømmeyrket sitt! Har du alltid fantasert om å tre inn i rollen som en mesterkokk, eller kanskje en astronaut som reiser mellom solsystemer? Eller har du vervet deg til militæret og dukker opp i kamuflasje? Vi har mange spennende alternativer for deg som vil teste vingene i en annen bransje!