vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Karneval Karnevalstema Glitter & Glamour Karneval

Glitter & Glamour Karneval

Hva er det som funker tiår etter tiår og gjør deg til den absolutte stjernen på hver eneste fest? Svar: glitter, glamour og mer glitter og glamour! Glitre i vei eller forvandle deg til ditt mest glamorøse jeg – her finner du alt du trenger til tidenes mest glitrende fest!

Kompletter din 20-talls flapperstil med et glinsende glamorøst pannebånd, eller la vennegjengen gå all in med glitrende parykker i ulike farger. Selvfølgelig har vi også alt du trenger til å dekorere over samme tema: glitterdraperier i forskjellige farger, serpentiner, ballonger og girlandere. For herrene, vinnerlaget eller Liza Minelli-fansen har vi til og med paljettslips og glitrende hatter, noe som høyner festfaktoren med tusen. Match dette med en gylden sløyfe eller et par glitrende bukseseler, og ingen vil noen gang tvile på hvem som er festens konge eller dronning.

For den som ikke nøyer seg med accessoirer, men vil løpe hele glitterlina ut, har vi også flere forskjellige outfits eller kostymer som bare oser glitter og glamour. Hva sier du til en tight og sexy catsuit i sølv eller gull? Eller hva med et kostyme som forvandler deg til kongen av glitter – Elvis Presley, eller dronningen av glamour – Jessica Rabbit?
Les mer