vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temafest: Space Cowboy

Temafest: Space Cowboy

Siste nytt: Hele verdens befolkning fester under temaet Space Cowboy i futuristiske klær og utenomjordiske frisyrer – det må bety at den heteste trenden fra Saturn endelig har nådd oss jordboere! Følg strømmen og inviter vennene dine til en hel natt med festligheter med kosmos i sentrum – vi har alt dere trenger for den perfekte verdensromfesten!

Velg en astronomisk outfit

Start med å velge en virkelig ekstraordinær outfit som bringer tankene til fjerne galakser. Med skinnende støvler og en glinsende kappe blir du garantert festens sterkest lysende stjerne. Vil du være enda stiligere, kler du deg selvfølgelig i en sølvfarget Opposuit og matcher med glitrende dressko. Eller er det rett og slett en alien du skal være? Mulighetene er uendelige i verdensommets garderobe!

På hodet

For å gjøre din utenomjordiske outfit komplett, ser vi gjerne at du pryder hodet med stilige boppers eller en selvlysende frisyre – det er siste mote i en galakse langt, langt unna. Men for all del – velg gjerne en fancy hatt i hot pink dagen til ære. Det er jo tross alt tema space cowboy!

Tilbehør

Som en vaskeekte romcowboy er det viktig at detaljene sitter – så det er fritt frem å stjele showet med digre briller, sølvfargede hansker og knallrosa pistoler. Den som ønsker å ta verdensromtemaet til neste nivå, kan pryde øynene med alien-linser og matche med et teleskopisk lasersverd. Som skapt for suksess!

Blink blink!

Gjør hjemmet og deg selv til et blinkende lysshow med Bluetooth-styrte LED-briller og en Galaxy-lampe som fyller hele taket med lysende stjerner! Med laserlys og blinkende skolisser havner du umiddelbart i verdensrommet, og kan danse på Jupiters måner. Farvel til gravitasjonen!

Dekorasjon

Med en backdrop som forestiller fremmede galakser i kombinasjon med astronautballonger og glitrende draperier, har du med små, enkle midler forvandlet hjemmet ditt til en ekte romferge. Alle gode fester har én ting til felles: Uforglemmelig pynt (og en liten onkel fra Area 51).

Små grønne menn fra Mars

Nå som du er kledd i ditt galaktiske utstyr og gjestene er på vei, er det viktig at du fyller hele stuen med små grønne menn fra Mars – ellers blir det ikke en overbevisende verdensromfest. Gå til innskaffelse av en hel gjeng som står på rad og ønsker gjestene velkommen. They come in peace!