vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Slik skaper du et uforglemmelig bryllup

Slik skaper du et uforglemmelig bryllup

Bryllupsklokkene ringer og nå blir det giftemål så det synger etter! Men ikke hvilket som helst bryllup – nå er det tid for å skape en feiring der gamle støvete tradisjoner må vike plassen for nytenkning, uniqueness og personlig touch. La brudeparets unike personligheter skinne gjennom i alt fra dekor til antrekk, for å løfte frem dagens hovedpersoner. Her får du en mengde tips for hvordan du skaper et unikt bryllup som ingen vil glemme – vær du sikker.

Tenk tema

Kritthvite brudekjoler og figursydde dresser er jo kjempeflott, men er det ikke også litt kjedelig? La oss heller lete etter inspirasjon i eventyrbøkene, der ethvert bryllup er akkurat så herlig magisk som vi alltid har drømt om. Hvorfor ikke gå ned kirkegulvet som Shrek og Fiona – de fant jo tross alt love in a hopeless place, og det er jo virkelig verdt noe! Fans av Star Wars vil kanskje heller giftes av en Stormtrooper, eller selveste Chewbacca? Du kan begynne å overtale presten allerede nå!

Tenk tema

Let it rain!

Men det skal jo heller ikke regne vått og kjedelig regn fra himmelen på den store dagen! Nei, på den store dagen deres skal det bare hagle med kjærlighet. Sørg for at det første kysset ved alteret samkjøres med en storslagen konfettikanon som skyter hjerter rundt hodene deres idet leppene møtes. Utstyr gjestene med såpebobler for en herlig skumfest på kirketrappen – for dette er vel et vaskeekte bryllup? For riskastere har vi en ypperlig konfettivegg med kremmerhus du enkelt kan fylle med Uncle Ben’s. Visse tradisjoner bør man jo ikke tukle med.

Goodiebag til alle!

Å dele ut goodiebags til gjestene er gøy, men først og fremst sjenerøst – for det er vel ikke et gjerrigbryllup du er invitert i? Men i stedet for å fylle posen med en stusselig håndkremstube i miniformat eller en isskrape utsmykket med hjemkommunens utdaterte logo, finnes det annet gøy å overraske gjestene med! Bare tenk så glad man ville blitt av en pose fylt til randen med Banana Skids? Man skal imidlertid ikke undervurdere rene nødvendigheter, så sørg for at du også pakker med litt papir for å tørke tårene – for those happy tears!

Pimp that festlokale!

Partyking? More like Weddingking! Du vil ikke tro hvor mange eksepsjonelt fine ting vi har som vil sette gullkant på akkurat ditt bryllup! Bare tenk hvor eventyrlig vakkert det blir når du spenner en ballongbue over alteret, som dere deretter står under når dere avgir løftene deres. Når festen deretter fortsetter i et passende lokale, har vi kjempeballonger, LED-ballonger og takballonger – og det er jammen masse ballonger, og akkurat det som kreves for å skru opp stemningen til maks!

Say cheese!

Tradisjonelt bryllup eller ei – kamerablitsene vil garantert blinke. Dette bør man selvfølgelig oppmuntre til med stilige og nøye utsmykkede fotovegger. Vi har backdrops som byr på både hjerter i gull og hvite roser, noe som er akkurat passe romantisk for anledningen. Med vår bryllupsbue som utgangspunkt er det enkelt å lage elegante kreasjoner man kan fotograferes foran. For den nostalgiske har vi også en fotoramme som ser akkurat ut som et sjarmerende polaroidbilde!

Kakefest!

En kake er ikke penere enn dekorasjonene som pryder den – slik lyder i alle fall ordtaket. Her finnes det uendelige muligheter for å pynte med morsomme figurer, slik som dette paret som tydeligvis har deltidsjobb som secret agents. For de av dere som liker fart, kan dere velge brudepar på motorsykkel. Men vi har naturligvis mer lavmælte cake toppers, som for eksempel Mr & Mrs cake topper i gull. Go wild - it’s your cake!

Med hjertelige gratulasjoner fra Weddingking!

Kakefest!