vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Slik arrangerer du Halloween for barna!

Slik arrangerer du Halloween for barna!

Som så mange andre høytider tilbyr halloween noe for de aller minste. Å kle seg ut, pynte og tigge godteri er en av høstens absolutte høydepunkter, men det er så mye mer å gjøre under årets skumleste tilstelning. Vi har funnet fram våre favoritter som garanter vil gjøre årets halloween til den beste noensinne!

Pynt hagen sammen

Høstløv og nedfallsfrukt er perfekt dekor når hagen skal forvandles til en skrekkinnjagende kirkegård. Monter noen forblåste gravsteiner i oppkjørselen ved siden av vårt aller største spøkelse som flagrer og lever igjen. Kombiner nytteverdi med fornøyelse. Fyll noen hagesekker med løv og vips så har du 3 store gresskar på gården! Moro for hele familien – det er bare fantasien som setter grenser! Hvorfor ikke lyse opp kvelden med LED-gresskar?

Matchende kostymer for hele familien

Det ville ikke vært halloween dersom ungene ble tvunget til å ha på hverdagsfillene sine. Årets skrekkfest skal fylles med morsomme kostymer, og hvorfor ikke sørge for å matche kostymer når dere først er i gang? Velg hver sin favorittkarakter fra Super Marios høythoppende univers, eller dukk opp som kule jagerflypiloter med pilotbriller og jumpsuit! Dersom hjertet ditt banker for dyreriket, har vi hundrevis av valgmuligheter i form av fisker og enhjørninger. Velg og vrak – det finnes noe for alle!

Trick or treat!

«Hit med godteriet, ellers kaster jeg egg på postkassen din!». Den populære tradisjonen å true til seg mye snacks er kommet for å bli, og vi har lastet opp med en drøss praktiske halloweenbøtter klare til å fylles til randen. Skal du ikke selv ut å gå knask eller knep, er det en god idé å fylle entreen med godteri – kanskje er din dør den neste som blir banket på? Sjekk ut vårt brede sortiment av godteri i STORPAKNING!

Halloweenfest med alle vennene

Hvorfor ikke arrangere en storslått halloweenfest? Inviter bestisene til en spindelvevherjet hule der gresskarlyktene gisper og skjelettsugerørene slurper. Pynt bordet med skummelt stoff og strø med konfetti – deretter kan festen begynne!
Her finner du også våre beste tips om skummel festmat til halloweenfesten.

Ekkel hobbyaktivitet

Vi kan ikke tenke oss noe koseligere enn en hobbyaktivitet i høstmørket. Sjekk ut våre komplette sett som vi har fylt med alt du trenger for å ta i bruk dine kreative evner. Glitre, stemple og klistre med alt stoffene tåler – alt for at årets gresskar skal bli så ekkelt som overhodet mulig. Keep on hobbyarbeid!