vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Mat & Drikke Godteri Halloween-godteri

Halloween-godteri

Hva sier du til å investere litt ekstra på bloddryppende halloween-godteri i år? Vi hos Partyking synes at godbiter som er like skumle som de er kjempegode er en selvfølge på halloween! Hvis du ønsker å få den rette feststemningen med hjelp av halloween-søtsaker, kan du tilby ekle ormer, sure hodeskaller eller mormors løstenner av skum. Vi har mye som både barn og voksne elsker å sette tennene i!

Knask eller knep?


Uansett hvor mye vi liker en god spøk, velger vi sannsynligvis godteri – spesielt når det kommer til Halloween. For hva sier du egentlig når det er en liten heks, en zombie i midjelengde og et lyst levende spøkelse med vidåpne godteposer utenfor din Halloween-dekorerte dør? Avviser du dem og krysser fingrene for at ingenting går over styr, eller tilbyr du en rekke forskjellige typer gelégodteri formet som øyne, ormer, edderkopper, hodeskaller og andre konfekter som er like skumle som de er velsmakende? Valget er ditt, men ikke glem at hvis du velger sistnevnte, hjelper vi deg mer enn gjerne med omtrent ALT søtt og salt du måtte trenge til en sukkerdryppende Halloween!

Skummelt godteri som en del av stemningen!


Halloween er kanskje vår mest visuelle høytid, så hvorfor ikke bruke Halloween-godteri for å forsterke den koselig-skumle atmosfæren som du vanligvis ønsker å skape under en fest på Halloween? Med skremmende søtsaker slår du to fluer i en smekk. Velg åpne skåler eller glass med Halloween-godteri i form av hodeskaller, vampyrtenner og andre passende ting som du lar være godt synlig. En gigantisk godterirotte er heller ikke feil å kaste seg over – etter at den har prydet sin plass på bordet, selvsagt. På denne måten forsterker du festdekoren, som kan bestå av gresskarlykter, ballonger med halloween-trykk og passe skumle gjenstander. Det gir gjestene følelsen av at du har tenkt gjennom festen til minste detalj!

Leter du etter godterioppskrifter til Halloween? Handle tilbehøret hos oss!


Prøv også å bruke Halloween-godteri som garnityr hvis du skal bake til denne høytiden. En kake dekorert med smakfulle hodeskaller er virkelig perfekt til Halloween. Prøv å tenke kreativt, med runde godteri kan du lage «øyne» på for eksempel spøkelsesformede marengs. Avlange biter av Halloween-godteri kan bli bena til en spiselig edderkopp i form av en cupcake. Det er ekstra gøy når gjester kledd i skumle antrekk spiser nifst Halloween-godteri. Da er stemningen på topp!

Hvorfor ikke lage fantastiske godteridrinker og -shots med Halloween-godteri?


Planlegger du en Halloween-fest for voksne? Prøv å legge rødt gelégodteri i vodka eller annet nøytralt brennevin. Da har du en velkomstdrink som ser ut som koagulert blod!

Eksperimenter med nifst godteri i løs vekt til Halloween


Vil du tilby noe som er litt skummelt, men samtidig veldig smakfullt? Under Halloween kan det være aktuelt å eksperimentere med sterkere smaker enn vanlig. Vi har rikelig med ekstra syrlig Halloween-godteri og supersalte og sterke herligheter for dristige godterikjennere. Et morsomt spill kan være å snike et supersalt godteri inn i en bolle med mer vanlig godteri og se hvem som får det. Uansett hva slags fest det er, er det alltid hyggelig med en solid godteribuffet. Kjøp flere forskjellige typer Halloween-godteri og la gjestene blande fritt. Er du selv invitert bort på Halloween? Da trenger du ikke lenger tenke på hva du skal gi i gave. Kjøp godt Halloween-godteri og ta det med til verten – det blir garantert satt pris på!

Kjøp billig Halloween-godteri fra oss på nett!


Når det kommer til Halloween-godteriet vårt, har vi investert i kjente merker som er populære i hele Norden. Det betyr blant annet at alle våre søtsaker har en oversiktlig innholdsfortegnelse, samt at søtsakene er av høy kvalitet og har lang holdbarhet. Ønsker du best mulig pris, kan du kjøpe store pakninger med Halloween-godteri online og få det raskt levert på døren. Velkommen inn til å gjøre et kupp!
Les mer

Inspirasjon

Populære Kategorier