Hem
Temaer Høytider Halloween Utendørsdekorasjoner Til Halloween

Utendørsdekorasjoner Til Halloween

Gi naboer, gjester og forbipasserende kaldt blod med skikkelig skumle utendørsdekorasjoner til halloween! Her hos Partyking finner du djevelsk fine dekorasjoner, skremmende realistiske kirkegårdskit, animerte rekvisitter, lyslykter og LED-belysning til å dekorere både hus og hage med til halloweenkvelden.

Ønsk gjestene dine velkommen med magisk blafrende halloweenlykter, bannere, fakler, store gresskar og oppblåsbare portaler, eller skrem vekk innpåslitne knask-eller-knep-gjengere eller andre fremmede med blodige gjerder, avskrekkende skilt, spøkelsestrær, skeive kors, gravsteiner og beinete zobiehender som stikker opp av gressplenen. Lag en skikkelig nifs atmosfære rundt andedammen med en røykmaskin, projiser sprø animasjoner på fasaden, spenn opp gigantiske spindelvev på tomten, eller draper flortynt spindelvev rundt vinduer og dører, skrekkelig stilig!

La et syngende skjelett og et akkompagnerende spøkelsesorkester stå for musikken, og gjør hagen til en blodig massakre. Legg en kropp som har blitt halshugget i giljotinen foran garasjeporten, pynt trærne med hengende skjeletter, og still ut en gyngehest eller en forlatt animert vugge i gården. Sett katteskjelett og spindelvev langs stien i hagen, sammen med heksebein, klovnearmer, kravlende zombier, likdeler og dødningehoder, eller kast inn noen bevegelsesaktiverte lysende monsterøyne i buskene, og vent på skrikene!

Mange av våre utendørsdekorasjoner til halloween fungerer også utmerket å sette opp på balkongen eller ved døra i trappeoppgangen, men vær advart om at de kan ha en dårlig effekt på naboskapet ...
Les mer