vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temaer Høytider Halloween Utendørsdekorasjoner til Halloween

Utendørsdekorasjoner til Halloween

Gi naboer, gjester og forbipasserende skikkelige grøss med djevelsk skumle utendørsdekorasjoner til halloween! Her hos Partyking finner du fryktelig fine dekorasjoner, skremmende realistiske kirkegårdssett, animerte rekvisitter, lyslykter og LED-belysning til å dekorere både hus og hage med til halloweenkvelden.

Halloweendekorasjoner utendørs – mer enn bare gresskar


Ønsk gjestene dine velkommen med magisk blafrende halloweenlykter, bannere, fakler, store gresskar og oppblåsbare portaler, eller skrem vekk innpåslitne knask-eller-knep-gjengere eller andre fremmede med blodige gjerder, avskrekkende skilt, spøkelsestrær, skeive kors, gravsteiner og beinete zobiehender som stikker opp av gressplenen. Lag en skikkelig nifs atmosfære rundt andedammen med en røykmaskin, projiser helt syke animasjoner på fasaden, spenn opp gigantiske spindelvev på tomten, eller draper flortynt spindelvev rundt vinduer og dører, skrekkelig stilig!

Fyll hele hagen med halloweenpynt!


La et syngende skjelett og et akkompagnerende spøkelsesorkester stå for musikken, og gjør hagen til en blodig massakre. Legg en kropp som har blitt halshugget i giljotinen foran garasjeporten, pynt trærne med hengende skjeletter, og still ut en gyngehest eller en forlatt animert vugge i bakgården. Sett skumle katteskjeletter og edderkopper langs stien i hagen, sammen med heksebein, klovnearmer, kravlende zombier, likdeler og dødningeskaller, eller kast inn noen bevegelsesaktiverte, lysende monsterøyne i buskene, og vent på skrikene! Mange av våre utendørsdekorasjoner til halloween fungerer også utmerket å sette opp på balkongen eller ved døra i trappeoppgangen, men vær advart om at de kan ha en dårlig effekt på det gode naboskapet ...

Finn mengder av skumle dekorasjoner til utemiljøet hos oss


Velkommen til Partyking, der du finner alt du trenger for å gjøre Halloween til årets absolutt beste fest. Skrem, imponer og nyt en minneverdig kveld med dekorasjoner, pynt og tilbehør som ingen kommer til å glemme!
Les mer