vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Sjekkliste til nyttårsfesten

Sjekkliste til nyttårsfesten

Ballonger, serpentiner, snasne dressjakker og gode drinker – når det gjelder årets siste timer drar vi det så langt at vi nesten velter! Vi takker for det som har vært og ser med spenning mot at det siste jordspinnet i år blir et spinn(!)vilt nyttårsparty! Inviter noen gode kompiser, tørk støvet av det mest glamorøse plagget du har, og dekk langbordet til fest. Her er alt du trenger for å gjøre kvelden ekstra minneverdig!

Dekorasjon

Forvandle din ellers beskjedne bolig til en fargesprakende glitterbombe der girlanderne svaier på kryss og tvers fra vegg til vegg. Blås opp en champagnesprutende ballongbue i hjemmets vakreste hjørne, og la gjestene bli imponert av det vakre arbeidet du har gjort med papirviftene! På nyttårsaften er det more is more som gjelder!

Oppdekking

Gnistrende bordpyntgullduk bestrødd med bordkonfetti utformet som stjerner – det lukter nyttårsmiddag lang vei! Mens du visper sammen din klassiske kabaret på kjøkkenet, inviterer du gjestene på et makaløst show under serpentiner og girlandere.

Ballonger

Kveldens viktigste komponent – den overdådige ballongbuen som spenner seg skamløst over stuen! Vi er selvutnevnte eksperter på ballonger og har stappet lageret fullt med alt fra ballongbuketter til takballonger og konfettiballonger i alle slags former – alt for å gjøre festen så høytsvevende som mulig. Men ikke glem helium!

Dress

I rollen som vert er det direkte ufint å ikke være festens stiligste. Få hjelp av vår gedigne garderobe av ekstravagante plagg med nyttårstema. Tenk å slå opp portene ikledd en fager fyrverkeridress, eller en glitrende gulljakke med matchende bukser! Hvis flapper er din greie, er det med stor fordel at du henter inspirasjon fra salongene på 20-tallet – tidløs eleganse!

Tilbehør

Kveldens morsomste – hatter, glittersløyfer og nyttårsdiademer! Det sitter i detaljene, og festen blir faktisk tusen ganger morsommere med tutende partyfløyter og hattebekledde hoder. Ikke vær gjerrig på tilbehøret. Pass på alle gjestene får hver sin fjærboa og glitterhatt.

Barmingel

Det er slett ikke umulig at gjestene blir sugne på en solid drink når klokka nærmer seg tolv. Pass på at du er godt forberedt når alle på festen småspringer mot vitrineskapet med ville blikk. Med en profesjonell muddler lager du drømmeaktige mojitos – og det er bare amatører som blander en drink uten cocktailsett. For å imponere litt ekstra, kan du alltid brygge ditt eget øl – superlett med en Brewbarrel!

Lykke til med festen!

Vi på Partyking ønsker deg godt nytt år!