vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Morsomme temaer til sommerfesten

Morsomme temaer til sommerfesten

Sommeren har kommet brasende inn i livene våre, noe som betyr at du og de ferierende vennene dine har en hel rekke spektakulære fester å se frem til. Varme kvelder i hagen, hvor du som vert satser litt ekstra på å skape skikkelig god stemning, bør ikke undervurderes – for hvem elsker vel ikke en skikkelig bra temafest! Her har vi samlet inspirasjon og morsomme ideer til deg som vil feste litt annerledes i sommer. Skroll nedover og se selv!

Hawaiifest

Inviter gjestene dine til en uslåelig reise til Hawaiis solvarme strender – uten å måtte fly så mye som en meter! Forvandle hagen til et blomstrende paradis og kle deg i en klassisk hawaiiskjorte med matchende krans rundt halsen. Sett frem den oppblåsbare palmekjøleren vår, som du kan fylle med leskende drikke – som selvfølgelig serveres i tradisjonsriktige tiki-krus. Aloha!

Full Moon Party

Med månen som eneste lyskilde, har dere en magisk sommernatt foran dere – hvor dere blinker, lyser og skifter farge etter mørkets frembrudd. Fester med fullmånetema er både festlige og stemningsfulle – spesielt hvis dere kler dere i fiberoptisk LED og bruker briller av glowsticks. Vi har mange lysende masker som passer perfekt til dette formålet. For en enda mer skinnende atmosfære, kan du montere en UV Spot på et passende sted. Deretter er det bare å danse til solen står opp!

} %}

Regnbuefest

Det er på tide å omfavne regnbuens vakre farger ved å arrangere nabolagets mest fargerike hagefest! Med en sprudlende ballongbue som spenner seg over langbordet, er det umulig å være en surpomp. Og med matchende klær og en parykk blir du like fargerik som omgivelsene!

Ville vesten

Yee-haw! Hvem har vel ikke drømt om å få oppleve vestens villeste dager med skytedueller, hesteridning og krutt? Forvandle hjemmet til en vaskeekte saloon, og server gjestene dine direkte fra drinkhylsteret ditt. Men først må du bestemme deg for om du skal kle deg ut som sheriff eller en burlesque-dansende festløve. Til slutt kan du dekorere med en mektig hingst – hva ellers!

Hippiefest

På 60- og 70-tallet var festene villere, varmere og fullspekket med peace, love og rekordlange frisyrer. En spennende cocktail som i dag utgjør et fantastisk festtema for dem som vil drømme seg tilbake for en kveld. Skift til en fargesprakende, lang kjole og dekk bordene med små hippiebusser – som du fyller med passende snacks. Kanskje du vil aktivisere gjestene med en vrien quiz med temaet «groovy 70's»? Hvis frisyren din er litt i korteste laget, har vi flere parykksett som gjør susen – men ikke glem å komplettere sveisen med en passende blomst fra hagen. Alt for litt ekte flower power!

Havparty

Gjør det til en uvanlig fuktig kveld ved å omfavne de stormfulle verdenshavene våre. Dekk på med havfrueinspirerte tallerkener på den bølgende havduken vår, og kjenn hvordan hele bordet begynner å gynge! Kle deg ut som havets, vannkildenes, elvenes og jordskjelvenes gud, Poseidon, med et gullbelte og vaskebrett – eller velg en søtere look i form av en yndig narhval. Deretter er det bare den vakre delfinsangen som mangler!

Partyking ønsker deg en festlig sommer!