Hem
Morsomme sommeraktiviteter for under 150 kroner

Morsomme sommeraktiviteter for under 150 kroner

Vi synes det meste skal være gøy om sommeren – UTEN at det skal koste skjorta. Når solen er på sitt varmeste for både feriegjester og sommerferiebarn, er det på tide å utfordre hverandre i morsomme sommeraktiviteter – her er våre favoritter for under 150 kroner!

Vannballonger

Forvandle hagen til et plaskevått kampområde med badetøy som rustning og vannballonger å forsvare seg med. Ingenting slår følelsen av å kaste en ballong full av vann i nakken på et søsken, som deretter faller fremover i en kaskade av hagevann. Her får du 100 ballonger for bare 35 kroner!

Insektsboks med Forstørrelsesglass

Dette er sommeren hvor vi utforsker naturen og dens innbyggere! Med denne fiffige insektsboksen kan du lage et lite paradis til krypene dine samtidig som du studerer farge og form gjennom forstørrelsesglasset i taket. Hvor mange prikker har egentlig en marihøne? På tide å finne det ut!

Vannfrisbee

Å kaste frisbee er gøy – men har du prøvd å kaste vannfrisbee! Denne unike utformingen gjør at det skvetter vann i alle retninger, noe som gjør hele aktiviteten barnslig morsom. Mot vannkanten vi går!

Hobbysett

Etter flere timer med intens vannballongkrig i den stekende solen, kan det være deilig å trekke seg unna en stund. Å sitte i skyggen og gjøre håndverk er en utmerket aktivitet for både store og små som liker å lage noe med hendene. Her har vi det grunnleggende til godt håndverk for bare 99 kroner!

Magisk Snø på Boks

Hva nå? Snø midt på den varme sommeren? Jajamen, og ikke hvilken som helst snø – men Magisk Snø! Her må du bare tilsette vann og se hvordan pulveret ekspanderer og lager en troverdig snømasse. Lag snøballer og kast på hverandre – hvem har vel ikke drømt om en vaskeekte snøballkrig midt i sommerferien?

Beer Pong

Det beste partyspillet – i hvert fall dersom du ikke kan få nok av øl! To lag, en ping pong ball og 18 kopper fylt med livets gode. Knus motstanderen i et klassisk parti beer pong som pågår langt ut i de små timer. Koppene har du her – drikkevarene får du skaffe selv!

Badering Ananas

Basseng, hav eller innsjø – uansett hva du foretrekker så vet vi med sikkerhet at bading blir omtrent 100 ganger morsommere med en frisk ananas å surfe på. Blås opp og flyt gjennom sommeren!

Dodgeball Vest med Baller

Forvandle vennene dine til levende mål med disse kule borrelåsvestene. Deretter starter en kamp om hvem som kan treffe med flest baller på vennene som løper rundt. Uslåelig morsomt en varm sommerdag!

Men ønsker om en fantastisk sommer Partyking!