monin-jordgubbe-1

Monin Jordgubbe (Jordbær) Sirup

159,90 kr

70 cl

I lager (5 stk.)

Supplere med

Hvor lenge har du gått og tenkt på å skaffe deg en ny hobby, men har vanskelig for å bestemme deg for hvilken? Hvorfor ikke lære deg å blande drinker og bli din egen bartender! Som bartender er det viktig at man er utstyrt med shakers, isbøtter, drinkpinner, dekorasjoner og alt mulig annet som kan være bra å ha. Ikke minst bør du skaffe mange deilige og søte drinkmikser i ulike smaker og farger. Her har vi en fin flaske jordbærmiks, som gir drinkene dine en vidunderlig smak av søte jordbær og en lekker, rød farge. Dine første kunder kommer til å bli svært imponert!

Monin Jordgubbe (Jordbær) Sirup er en glassflaske som inneholder søt jordbærsirup som passer til en rekke ulike drinker. 

Volum: 70 cl.

Ingredienser: Sukker, vann, konsentrert jordbærjuice og juice fra andre frukter, aromastoff, sitronsyre, fargestoff (E122). Total mengde fruktjuice er minst 19 % hvorav 18 % er jordbærjuice.
Endringer i innholdet av produktene kan forekomme. Sjekk derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp med mindre annet er oppgitt.
Art.nr 29779-1

Innhold

Henvendelser

24

Spørsmål & Svar

0

Tagger