vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Morsomme julegaver til kjæresten (han)

Morsomme julegaver til kjæresten (han)

Alle som har hatt kjæreste en eller annen gang vet hva som står på spill når det kommer til julegaver. Hvis du ikke finner den rette gaven, må du regne med sure miner og mumlende kommentarer – og plutselig er hele dagen ødelagt! Derfor strekker vi nå ut en hjelpende hånd i form av en fullpakket liste med ting som garantert vil gjøre mottakeren fornøyd og tilfreds. Her er julegavene som skal ligge under treet i år:

Brewbarrel Brygg Ditt Eget Øl

Skal man få noe gjort må man gjøre det selv, og det gjelder også når det kommer til øl. En morsom aktivitet med et fantastisk sluttresultat er akkurat det som får kjæresten din til å spinne av velbehag. En bonus til deg er at du sikkert får smake en slurk eller to når bryggingen er ferdig!

GadgetMonster Mini Fussball Bord

Til konkkurranselystne kjærester som bor en anelse trangt, kan vi kanskje friste med litt fussball i miniatyrstørrelse? Sammen kan dere arrangere et eget VM, og utfordre resten av slekta i en raffinert fotballturnering som varer helt til påske. Må den beste kjæresten vinne!

Cocktailsett til Hjemmebaren

Nye leker til hjemmebaren som får kjæresten til å hoppe av glede. Nå kan han endelig blande, sile og riste som en profesjonell bartender, med et stilig sett med redskaper som resulterer i eventyrlige lørdagsdrinker. Skål for verdens beste bartender!

Godteridispenser med Bevegelsessensor

Det er klart at den lille godterigrisen din skal ha sin egen dispenser som mater han med godteri når søtsuget slår inn. En perfekt sak å sette på skrivebordet for å holde godterigrisen fornøyd!

Underbukser Lussekatter

Gjør kjæresten din ekstra fin til jul med et par snertne underbukser som prydes av det beste bakverket desember har å by på – lussekatten! Et perfekt plagg å ha på mens du venter på nissen!

The Jerrycan Bar

Den perfekte vesken for oppbevaring av viktige ting. Fyll den med diverse drikker, røykverk og fiskesluker – deretter er det bare å begi seg ut i skog og mark for å overleve. Perfekt å ta med på jaktreiser og fisketurer!

Votter for Par

En romantisk julegave til nyforelskede par som ikke kan få nok av spaserturer om vinteren. Den spesialsydde vanten gjør det enkelt å holde hverandre i hånden uten at det er masse ekstra stoff mellom dere – så nå er det bare å gå ut og varme hverandre!

Snug Rug Oversized Hoodie

Gi din store kjærlighet den fineste av alle gaver – muligheten til å holde seg varm! Med en Snug Rug Oversized Hoodie er det er det vanskelig å ikke føle deg ekstra kosete og kjærlig etter julebadet – og sånt verdsetter virkelig en god kjæreste! Skaff en til deg selv også for en rendyrket kosefest.

Kebab Sokker

Å gi et par sokker i julegave til din kjære er kanskje ikke spesielt spennende, men dersom kommodeskuffen hans er tom for sokker kan det likevel være en god idé. Glem vanlige, kjedelige svarte sokker og sats heller på et par som er gøyere! Forestill deg kjærlighetslykken i øynene til elsklingen din når han åpner gaven og disse stilige kebabsokkene åpenbarer seg!

Stekepanne Penis

Med denne stekepannen under treet kan du forvente deg mange morsomme frokoster sammen. Hva med å starte dagen med et godt stekt penisegg på morgenkvisten? Det blir neppe mer romantisk enn det!

Fortsatt på jakt etter den perfekte gaven?

Sjekk ut resten av sortimentet vårt - der tusenvis av morsomme saker venter på kjæresten din!