Se større bilde

Kundebilder

Darth Vader Hund Karnevalkostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 27920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
349,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Nå kan din beste venn delta i spennende romeventyr sammen med deg når du forvandler han eller henne til en kul versjon av Darth Vader! Du har sjelden sett noe så sukkersøtt som hunden din iført dette morsomme karnevalkostymet. Det blir ekstra kult om du selv kler deg ut som Darth - da blir husdyret din lille Mini-me!

Darth Vader Hund Karnevalkostyme er et morsomt karnevalkostyme for hunder som får den firbente til å se ut som Darth Vader fra Star Wars. Drakten inkluderer en svart kroppsdrakt med fastsydd mantel og trykk som forestiller Darth Vaders tilbehør samt en svart liten stoffhjelm. Drakten lukkes enkelt på undersiden ved hjelp av borrelås.


Tagger

HENVENDELSER (2)

Henvendelser

 • Skrevet av Magnus for 4 år siden
  Sitter inte ihop och angiven storlek är inte alls "onesize" utan medium. Eftersom det uppenbarligen gått att få på dräkten på en amerikansk mops till fotografering chansade jag, men det är troligen en valp på bilden. Kommer att behövas ganska mycket extra tillverkning och säkerhetsnålar för att kunna använda den. Skickades i en jättelåda på typ 10*30*40 cm men hade rymts i ett vadderat kuvert. Så som allmänt test av er verksamhet var det ett ganska nedslående köp. Men leverans gick fort och hade varan varit något mer lättbedömt än en suspekt hundkostym vore det inte direkt dyrt.
  6 av 6 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Birgitte for 2 år siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  1 av 2 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen29716 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle