darth-vader-hund-maskeraddrakt-1

Darth Vader Hund Karnevalkostyme

349,-

Velg variant:

Vis størrelseguide

Kundebilder

Bakåtpil
Framåtpil

Ønsker du at bildene dine skal vises her?

 • Magnus
  for 6 år siden
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Sitter inte ihop och angiven storlek är inte alls "onesize" utan medium. Eftersom det uppenbarligen gått att få på dräkten på en amerikansk mops till fotografering chansade jag, men det är troligen en valp på bilden. Kommer att behövas ganska mycket extra tillverkning och säkerhetsnålar för att kunna använda den. Skickades i en jättelåda på typ 10*30*40 cm men hade rymts i ett vadderat kuvert. Så som allmänt test av er verksamhet var det ett ganska nedslående köp. Men leverans gick fort och hade varan varit något mer lättbedömt än en suspekt hundkostym vore det inte direkt dyrt.
  13 av 15 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Birgitte
  for 4 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  2 av 6 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Nå kan din beste venn delta i spennende romeventyr sammen med deg når du forvandler han eller henne til en kul versjon av Darth Vader! Du har sjelden sett noe så sukkersøtt som hunden din iført dette morsomme karnevalkostymet. Det blir ekstra kult om du selv kler deg ut som Darth - da blir husdyret din lille Mini-me!

Darth Vader Hund Karnevalkostyme er et morsomt karnevalkostyme for hunder som får den firbente til å se ut som Darth Vader fra Star Wars. Drakten inkluderer en svart kroppsdrakt med fastsydd mantel og trykk som forestiller Darth Vaders tilbehør samt en svart liten stoffhjelm. Drakten lukkes enkelt på undersiden ved hjelp av borrelås.