vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Dekk et legendarisk bord til halloweenfesten

Dekk et legendarisk bord til halloweenfesten

Elskede Halloween - tiden på året da det er greit å være spinnvill i hodet og gjøre virkelig rare ting. Tror du det hadde fungert å servere en blodig knivkake på bursdagsfesten? Svaret er nei, folk hadde blitt forferdet og hevdet overfor nærmeste myndighet at du er en fare for samfunnet. På Halloween derimot – da MÅ det være skrudd. Selv når du sitter ved bordet. La oss inspirere deg med våre galeste, skumleste og sykeste borddekorasjoner og retter som gjør at du nesten ikke tør sette deg ned. Grøssernes fest er nå!

McMonster med påmmfri

Hvis det er noe alle liker, er det en virkelig god burger. Saftig og ostete - vannet renner i munnen bare ved tanken. Halloweentider som disse duger det ikke med en "vanlig" burger, for hva er skummelt med en vanlig burger? Nei, la den syke fantasien din flyte fritt i stedet. En monsterburger med onde øyne og spisse tenner er å foretrekke, og den er faktisk enkel å lage! Skjær brødet på samme måte som du gjør på gresskaret, legg deretter inn osten slik at bitene overlapper hverandre for å skape en illusjon av farlig skarpe pigger. Ketchup for ekstra blodig effekt? Selvfølgelig!

Dødelig sukkersug

Halloweenfesten er i ferd med å starte og gjestene ankommer din hjemsøkte bolig. På bordet ligger en stakkars kompis som ikke var veldig nyttig i løpet av sin tid på jorden, og plutselig sprakk magen på midten og døden var et faktum. Som vanlig ser du bare muligheter, og skjelettet kan nå brukes som en godteribolle i ekte Halloweenånd. Effektivt og fryktelig ubehagelig – akkurat som det skal være! Så bare fyll skjelettet med halloween-godteri.

Uheldige klubber

Dette er så enkelt at det nesten burde være ulovlig. Kjøp en hel pose med klubber (vi har masse!) og fjern papiret. Pakk deretter alle klubbene inn i ditt eget, hvite papir. En sløyfe og to øyne med blekk - gratulerer! Du har laget spøkelsesklubber! Hvis du er flink til å lage cake pops, fungerer forkledningen minst like bra. Det viktige er at spøkelsene ser forbasket onde ut.

Pølsefingre med brød

Hvis du vil servere gjestene en haug med fete pølsefingre, er det viktig at du er disiplinert nok til å bruke kjøkkenkniven. Alt du trenger å gjøre er å kutte av et lite stykke pølse i den ene enden, så ser det akkurat ut som en finger, komplett med negler og alt! Ketchup eller blod? Det er en hemmelighet!

Pølsefingre med brød

Den blodigste Halloween-kaken

Hvis du er god til å bake, har du sannsynligvis allerede en populær oppskrift på kake, som er god - men la oss pimpe den med BLOD! Bland 1,2 dl kaldt vann, 2 ss maisstivelse, 1,2 dl glukosesirup, 1 ts vaniljeekstrakt og rød konditorfarge – bland deretter blandingen til valg fri glasur som du topper kaken med. Ikke glem kniven!

Puking pumpkin

Hvis du vil invitere gjestene på en braksuksess, fungerer det alltid med taco, fordi alle elsker taco. Også her er det store muligheter for å hjemsøke maten for å gjøre stemningen ekstra skummel og småekkel. Vi er overbevist om at du er i stand til å kaste sammen en morderisk god guacamole. Alt du trenger å supplere med er et gresskar i normal størrelse og en stor dose kreativitet. Gi gresskaret et plaget ansiktsuttrykk, og klipp deretter ut en munn som spytter ut den grønne guggen din. Håper det smaker!

Puking pumpkin

Farlig fylte paprikaer

Den gamle klassikeren «fylt paprika» er et skikkelig høydepunkt som mange kanskje ikke forbinder med Halloween. Kanskje det er fordi ingen kom på ideen om å gjøre paprikaene til forferdelige monstre, men det er akkurat det som skal til for at denne retten skal passe på halloweenbordet. Du kjenner allerede det grunnleggende, det skal være stekt kjøttdeig og løk som fylles i paprikaen – og deretter settes den inn i ovnen! Denne gangen har du også anstrengt deg ekstra ved å gi grønnsakene ansikter. Garantert skrekk OG gru!

Farlig fylte paprikaer