Hem
De 10 mest romantiske gavene våre

De 10 mest romantiske gavene våre

Når kjærlighetens vinder blåser, og du vil overraske elsklingen din med romantiske ting, gjelder det å tenke stort og bredt. Glem forutsigbare gaver, og sats i stedet på noe som får partneren din til å ramle bakover av forelskelse. Som hjelp på veien har vi valgt ut våre 10 mest romantiske gaver som garantert får hjertevennen din til å falle hodestups!

Rosebjørn

Å komme med en patetisk rose som visner etter en halvtime blir ingen glad for. Sats i stedet på en heidundrende rosebjørn som er så søt at du aldri har sett maken. Sett bamsen på sengen i et hav av roseblad – så skal du se at det fort blir hett!

Design din egen folieballong

Uansett hvor lenge vi tenker på saken, kan vi ikke tenke oss noe mer romantisk enn å forevige kjærligheten sin på en svevende folieballong. Velg det vakreste bildet du har av lekkerbiskenen din, og send det til oss – vi fikser resten! Men ikke glem helium!

Godteriundertøy

Sørg for en glohet godterikveld! Bestill sukkersøte truser, underbukser og BH – og så spiser dere hverandre til total nakenhet. Hva som skjer etterpå tør vi nesten ikke tenke på!

Airpodetui Bamse

Bamser er søte, men mangler funksjon! Nå kan du endelig overraske hjertegullet ditt med en bjørn som i tillegg til å være søt holder orden på AirPodsene dine! En perfekt gave til alle surrehuer som ikke klarer å holde orden på tingene sine!

Look-O-Look Blomsterbukett Godteri

Hvis du noen gang har tygget på roseblad, vet du at det ikke smaker så veldig godt. Og siden veien til hjertet som kjent går gjennom magen, får du garantert plusspoeng hvis du kommer med en godteribukett under armen. Verre er det faktisk ikke!

Rosehjerte Dekorasjon

Joda, å bli overrasket med en stor bukett roser har sin sjarm, men hvis du virkelig vil gi partneren din hakeslepp, er det rosehjertet som gjelder! Siden den er formet som kjærlighetens tegn, blir det en perfekt dekorasjon å pynte datebordet med!

Varmepute Hjerte

Brr! Kjærligheten skal jo være het og hjertelig varm, ikke kald og hard. Akkurat derfor er det en ypperlig idé å gi bort dette superkoselige hjertet, som etter noen runder i mikroen sprer massevis av kjærlighet og varme. Utmerket gave til den hete flammen din!

Stekepanne Hjerte

Flørten din skal vel ikke sulte på selveste valentinsdagen? Tenk deg å våkne til duften av et hjerteformet egg – skikkelig frokostkos i sin reneste form!

Kjærlighetslås

Forevige kjærligheten med en kjærlighetshengelås! Ta nærmeste penn og skriv initialene deres på låsen før dere henger den opp på nærmeste bro til offentlig beskuelse. Tradisjon tro kaster dere deretter nøklene i sjøen under, slik at kjærlighetslåsen varer for alltid – akkurat som kjærligheten. Det blir ikke mer romantisk!

Kjærlighetskopper

Har du lyst på en kopp kjærlighet? En bedre start på dagen enn å drikke morgenkaffe sammen med elsklingen din fra disse sjukt romantiske hjerteformede koppene er vanskelig å tenke seg!

Kjærlige hilsener fra Partyking!