hot-ones-los-calientes-80094-1

Hot One's Los Calientes

399,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Velg variant:

Vis innhold

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Hvis du også har sjekket ut «Hot Ones» og fantasert om hvordan du hadde reagert i samme situasjon, trenger du ikke drømme lenger. Her har du den supergode chili-sausen som passer utmerket til alt fra hot wings, pizza og taco til en myriade av andre retter! 

Hot One's Los Calientes er en sterk saus er en sterk saus fra skaperne av YouTube-kanalen «First We Feast». Sausen kombinerer den behagelige styrken fra habanero- og serano-chili med sødmen fra frukt og den karakteristiske tomatillo-tomaten. Dette kompletteres med en touch av røyk som gir den en helt unik smak! 

Kommer i flaske på 148 ml. 

Vindstyrka (hetta): 7/15

Ingredienser: chili (grønn serrano, eplerøkt grønn serrano, oransje habanero), eplesider, aprikos, eplesidereddik, sitronsaft, tomatillo, agavesirup, vann, hvitløk, salt, sprøstekt løk, spisskummen, koriander, pepper, selleriblad. Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Har du spørsmål, kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet fra kjøpsdato dersom ikke annet oppgis.