vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
hot-ones-last-dab-apollo-1

Hot Ones Last Dab Apollo

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

749,90 kr

148 ml

I lager (29 stk.)
VÆR OPPMERKSOM på at vi anbefaler 18-årsgrense ved kjøp av dette produktet! Vi fraråder på det sterkeste at mindreårige bruker det.
Da var det igjen tid for å sette futt på munnhulen med en ekstremt sterk saus. Det er som vanlig hjernene bak First We Feast som har kokt sammen denne superhotte kreasjonen. Hvis du tåler Last Dab Apollo, kan du med god samvittighet kalle deg selv for en skikkelig tøff jævel! 

Hot One’s Last Dab Apollo er den nye og EKSTREMT sterke sausen fra YouTube-kanalen First We Feast, hvor de i sin usedvanlige populære serie Hot Ones intervjuer kjendiser som spiser sterke sauser. The Last Dab Apollo er det siste tilskuddet, og det er få mennesker som klarer å håndtere den ubarmhjertige heten som medfølger.

​Selges enkeltvis på flaske med 148 ml.

Ingredienser: apollo chili, destillert eddik, apollo chili-pulver, apollo chili destillat. Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Ved spørsmål kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet oppgis.
Art.nr 71527-1
Kopiera OK

Innhold

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger