hot-ones-last-dab-apollo-1

Hot One's Last Dab Apollo

799,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Velg variant:

Vis innhold

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Da var det på tide å sette munnen i brann med en ekstremt dritsterk chilisaus. Det er som vanlig hjernen bak First We Feast som har vært snille nok til å lage sin hotteste kreasjon til dags dato, og hvis du takler Last Dab Apollo, kan du med god samvittighet utmerke deg selv som «en hard jævel». 

Hot One’s Last Dab Apollo er den nye og ekstremt sterke chilisausen fra youtubekanalen First We Feast, der de i den ekstremt populære nettserien Hot Ones intervjuer kjendiser som spiser kyllingvinger med stadig sterkere chilisauser, eller hot sauces, på. The Last Dab Apollo er det siste tilskuddet, og det er få mennesker som klarer å håndtere den nådeløse varmen som oppstår.

Selges enkeltvis i flasker på 148 ml.

Ingredienser: Apollochili, destillert eddik, Apollochilipulver, apollochilidestillat. Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Vennligst kontakt vår kundeservice ved spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er angitt.