vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
hot-chip-challenge-71841-6
hot-chip-challenge-2
hot-chip-challenge-3
hot-chip-challenge-4

Hot Chip Challenge

149,90 kr

VÆR OPPMERKSOM på at vi anbefaler 18-årsgrense ved kjøp av dette produktet! Vi fraråder på det sterkeste at mindreårige bruker det.
Spenn fast sikkerhetsbeltet, last opp kjøleskapet med masse meieriprodukter og pust dypt. Det er tid for Hot Chip Challenge.

Hot Chip Challenge inneholder kun én chips, men det er den sterkeste chipsen på markedet, så du trenger bare en. Chipsen har en herlig smak av Carolina Reaper med imponerende 1,8–2,2 millioner Scoville. Sykt sterkt med andre ord! 

OBS! Produktet er ikke beregnet for barn, gravide og ammende kvinner. Oppbevares utenfor rekkevidde av barn. Unngå inntak dersom du er allergisk mot capsaicin eller har generelle helseproblemer (spesielt gastrointestinale problemer eller magesår). Underveis i utfordringen anbefaler vi sterkt at du bruker beskyttelseshanskene som følger med.

Ingredienser: maismel (79 %), solsikkeolje, Carolina Reaper-krydder, salt (0,9 %). Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Ved spørsmål kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet fra kjøpsdato om ikke annet oppgis.
Art.nr 71841-1
Kopiera OK

Innhold

Henvendelser

25

Spørsmål & Svar

0

Tagger