tictic-horns-fx-sminkset-1

Horn F/X Sminkesett

229,-

Velg variant:

Kundebilder

Bakåtpil
Framåtpil

Ønsker du at bildene dine skal vises her?

 • Atle
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Satt godt, enkle og lime på og så realistisk ut
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Julia
  for 6 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Riktigt nöjd med dessa. Tyckte dock att de var lite för långa och de fick inte plats i min panna, men det gick bra att klippa av dem samt göra snitt längs med nederkanten och limma dit. Gick att applicera vax och sminka dem utan problem, samt att de var lätta att tvätta av så de går att återanvända. Kan även rekommendera hudlim och fixeringsspray ifrån Kryolan (akta ögonen...) samt vax ifrån Snazaroo tillsammans med dessa. Har laddat upp en bild under "kundbilder" för att visa hur resultatet blev.
  6 av 6 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • susanna
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  När det står ”set” borde det finnas mer i paketet än bara de lösa hornen. Inget lim eller smink ingick sådde blir svåra att använda.
  4 av 4 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Ja visst, en hårbøyle med søte små horn i rødt stoff med paljetter i full prakt, det skulle vel fungere... I ET BARNESELSKAP!!! Hallo, dere er vel en gjeng med voksne mennesker, eller? Gå all-in og fiks den perfekte og mest troverdige djevellooken med disse løshornene i latex. Sjelden har verden sett så nifse og realistiske horn som disse, og sjelden har vennene dine tisset på seg så raskt av ren skrekk fordi du og gjengen din ser så forbasket skumle ut.

Horn F/X Sminkesett inkluderer to horn i latex som har en veldig realistisk look. Du trenger å legge til hudlim sammen med dette produktet for at de skal feste seg på huden din. Kjøp gjerne med hudfarger også for en look som ligner på bildet.