vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
helvetespulver-stark-chili-86495-1

HELVETESpulver Sterk Chili

79,90 kr

5 g

Midlertidig utsolgt
Merk at produktet IKKE anbefales for barn og kan forårsake hud- og/eller munnirritasjon.
Sett kjeften i flammer med HELVETESpulver! Et lakrispulver der det er tilsatt en liten klype helvete med det formål å gjøre morgendagens toalettbesøk til et minne for livet. Smak på egen risiko! Tør du prøve? 

HELVETESpulver Sterk Chili er et ekstremt sterkt godteripulver med lakris – fylt med Carolina Reaper – for deg som elsker det ekstremt hett. 

Carolina Reaper er en chili utviklet av den amerikanske chilidyrkeren Ed Currie i Rock Hill, South Carolina, USA. Den 11. august 2017 ble den av Guinness World Records bekreftet som den sterkeste chilien i verden med 1 641 183 scoville-enheter og slo dermed uovertruffent Trinidad Scorpion «Butch T». Navnet «Reaper» (norsk: mannen med ljåen) ble valgt fordi chiliens hale ligner ljåmannens ljå. Dens smak har blitt beskrevet som fruktig, søt og «smeltet lava».

Selges i forpakning på 5 g.

Ingredienser: sukker, ammoniumklorid, lakrispulver,  Carolina Reaper chilipulver, Farge E153 (vegetabilsk kull). Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Vennligst kontakt vår kundeservice ved spørsmål. 
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt.
Art.nr 86495-1

Innhold

Henvendelser

1

Spørsmål & Svar

0

Tagger