Se større bilde

Tilbehør

Harry Potter Lysende Kjele

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 35920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 15
selected_index: 0
449,-
Velg variant:
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Er denne kjelen fylt med polyjuice, eller kanskje med kjærlighetsdrikken amortentia? Med en boblende og lysende kjele kommer hjemmet ditt til å føles som Slurs klasserom på Hogwart, der elever lærer det meste om trylledrikker av alle slag. Perfekt til halloween når du og vennene skal kle dere ut som Hogwartstudenter, eller en kul og unik dekorasjon året rundt for den mest hengivne Harry Potter-fanatikeren.

Harry Potter Cauldron Light BDP er en lampe formet som en dekorativ kjele, med boblende trylledrikk inni som lyser i grønn, oransje og lilla farge. Kjelen har emblemet til Hogwart trykt på. Lampen er ca. 18 cm høy. Lampen slukkes av/på når man legger på eller fjerner lokket til kjelen. Drives av USB (USB-ledning følger med) eller 3 x AA-batterier (følger ikke med). Laget av plast. Selges enkeltvis.

  • Mål: Ca. 18 cm
  • Materiale: Plast
  • Antall: 1-pakning
  • Kan drives av USB-ledning, følger med
  • Kan drives av 3 x AA-batterier, følger ikke med
  • Bruksanvisning følger med

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen68856 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle