Se større bilde

Harry Potter Knight Bus Godteri

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 30348
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 32
selected_index: 0
349,-
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

Husker du den lilla bussen som styrtet fram i natten med Harry Potter om bord? Nå fås den som en tinnboks fylt med gelégodteri! Når du har spist opp godteriet, kan du bruke bussen som en sparebøsse, for i taket er det nemlig et hull til mynter! Magisk!

Harry Potter Knight Bus Godteri inneholder en lilla tinnboks utformet som en buss fylt med godteri (112 g). Bussen har et hull i taket til mynt, slik at den kan brukes som sparegris.

Ingredienser:
Sukker, glukosesirup, modifisert potetstivelse, vann, surhetsregulatorer (E296, E325, E330), smaker, frukt- og grønnsakskonsentrat (gulrot, spirulina, eple, solbær, gresskar), belegg (E903), rapsolje, kokosnøttolje, fargestoff (E100). Form- og smakskombinasjoner varierer, eventuelt inneholder ikke alle smaker. Endringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Vennligst kontakt vår kundeservice for spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt.

Tagger

HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av Anette for 3 uker siden
    Kjempefin buss. Vi forventet en buss med mye godt men fant to små poser med gelegodterier.
    3 av 3 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen62579 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle