vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
harry-potter-knight-bus-godis-1

Harry Potter Knight Bus Godteri

249,90 kr

Husker du den lilla bussen som styrtet fram i natten med Harry Potter om bord? Nå fås den som en tinnboks fylt med gelégodteri! Når du har spist opp godteriet, kan du bruke bussen som en sparebøsse, for i taket er det nemlig et hull til mynter! Magisk!

Harry Potter Knight Bus Godteri inneholder en lilla tinnboks utformet som en buss fylt med godteri (112 g). Bussen har et hull i taket til mynt, slik at den kan brukes som sparegris.

Ingredienser:
Sukker, glukosesirup, modifisert potetstivelse, vann, surhetsregulatorer (E296, E325, E330), smaker, frukt- og grønnsakskonsentrat (gulrot, spirulina, eple, solbær, gresskar), belegg (E903), rapsolje, kokosnøttolje, fargestoff (E100). Form- og smakskombinasjoner varierer, eventuelt inneholder ikke alle smaker. Endringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Vennligst kontakt vår kundeservice for spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt.
Art.nr 62579-1

Innhold

Henvendelser

1

Spørsmål & Svar

0

Tagger