handskar-med-knapp-vita-43855-2
handskar-med-knapp-vita-43855-3

Hansker med Knapp Hvite

59,-

Velg variant:

 • Lisa
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Sto one-size ved bestilling, men XL på pakken når de kom, og de var litt store, men funker ok til bruken som var utkledning
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Inger
  for 5 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Mimmi
  for 4 år siden
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  På sidan stod det "One size", men på förpackningen stod det XL. Vilket märktes, för handskarna var alldeles för stora. Jag fick försöka sy in dem själv för att de skulle passa. Tydligare och ärligare information om era varor, så att man är beredd på vad det är man får för pengarna. 49 kr är inte mycket pengar, så jag förstår om kvalitén inte är toppen. Men då jag behövde dem till en viktig kostym som jag skulle ha samma vecka, så hade jag egentligen inte tid att sy in handskar (och inte tid att beställa nya). Vilket hade kunnat undvikas om ni bara varit tydliga i informationen.
  2 av 3 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Et par hvite hansker brukes tradisjonelt på kvelden ved festlige anledninger og luksuriøse fester. Disse hanskene passer perfekt ved akkurat slike tilfeller, men de passer også fint til karneval, maskerade, en klovnedrakt eller om du ska være magiker. Et par hansker kan være det siste tilbehøret som gjør antrekket fullkomment og perfekt!

Hansker med Knapp hvite er et par korte, hvite hansker med tre sømmer på håndbaken og en hvit knapp ved håndleddet. De er laget i polyester og kommer i en størrelse som passer de fleste.

Finnes i one size.

Mål: Ca 25 cm lång och 9 cm bred