Hånd- & Fotjern

Med håndjern og fotjern kan alle som har vært slemme bli ekstra stilige! Vi har håndjern og fotjern i både plast og metall og i flere forskjellige stiler, avhengig av hva slags bruk de er ment for. Og av hva du synes er pent. De kan være alt fra veldig søte til veldig røffe i formspråket. Enten du ønsker å leke voksenutgaven av politi og røver med partneren din på soverommet eller perfeksjonere antrekket til en fest, har vi håndjern og fotjern som passer. Nøkler er selvfølgelig inkludert når du bestiller håndjern og fotjern online fra oss. Hvis du skal på karneval, en Halloweenfest eller et annet spennende arrangement med fri dresscode, er det fint å ha et par håndjern hengende som en del av antrekket.

Når du skal kle deg ut som politimann, streng lærer, banditt på rømmen, djevel, BDSM-inspirert partygoer eller vanskapt fangevokter, bør håndjern og fotjern inkluderes i planleggingen. Håndjern og fotjern kan også være gjenstander som skaper en uventet kontrast som gjør at folk virkelig legger merke til deg og kan sette pris på innsatsen du har lagt i antrekket ditt. Hva med en engel i hvitt med søte vinger og en dristig detalj i form av et par håndjern. Det er rett og slett kult med et tilsynelatende uskyldig antrekk kombinert med håndjern og fotjern.

En artig ting med fotjern og håndjern er at det er et lite leketøy som oppmuntrer til samvær. Hvis vi snakker om samvær på tomannshånd mellom to personer som er tiltrukket av hverandre, er bruken ganske åpenbar ... Men på en fest med mange gjester blir håndjern og fotjern mer uskyldig og komisk. De kan likevel være nyttige hvis du vil at partneren eller lekekameraten din skal holde seg på ett sted mens du mingler eller tar for deg av buffeen på festen.

Fotjern er litt morsomme, i og med at personen som har dem på kan snakke, spise og gestikulere akkurat som vanlig. Det er først når du ser nøye etter at det blir klart at den aktuelle personen kanskje sitter festet til stolen med fotjern. Prøv å lenke deg sammen med partneren din eller vennene dine med et fotjern. Så snart du begynner å gå, vil all aktiviteten rundt deg stoppe opp. Det er en veldig spesiell ting å gå i takt med noen andre på den måten, og det ser også veldig morsomt ut. Hvordan danser du i fotjern? Hvor fort kan du bevege deg uten å falle sammen i en sprellende haug? Selv du som kjører solo med fotjern og har ett rundt hver ankel, vil merke at bevegeligheten blir markant endret. Til en viss grad gjelder dette også om dere er to som er lenket sammen med et par håndjern. Det er rett og slett mye å utforske med håndjern og fotjern.

Det er ikke så lett å komme seg ut av håndjernene og fotjernene du finner her hos oss på Party King. Men det er ikke så vanskelig at du må ringe en låsesmed, finne frem boltkutteren eller ringe en ekte politimann i tilfelle en bedugget spøkefugl skulle gjemme nøklene i løpet av festen. Håndjernene våre har en sikkerhetssperre på siden som kan brukes av de som trenger å komme seg ut av dem på egen hånd. Det er også kjekt å vite at håndjernene og fotjernene du finner hos oss på PartyKing er justerbare og at de passer uansett hvor massive håndledd det er som skal legges i lenker. Her trenger du ikke å være sjenert, du kan nemlig bestille håndjern og fotjern og andre leketøy mens du sitter komfortabelt foran datamaskinen.
Les mer
4 resultater