vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Halloweensminke for Barn

Velkommen til den sprøeste, skumleste og mest episke samlingen av halloweensminke for små skrekkunger og skrekkdronninger! Her på Partyking har vi forvandlet halloweenfeiringen til et skikkelig monstereventyr, komplett med kreativ sminke som løfter horrorbegrepet til et helt nytt nivå.

Skummel sminke for barn til halloween

Her blir det alt annet enn kjedelig å sminke barna til halloween. Vi snakker om zombier som ser ut som de kommer rett fra en skrekkfilm, spøkelsesaktige edderkoppdronninger og skumle skjelett med en ekstra dose latter. Sortimentet er fullt av sminkesett og tilbehør som gjør det kjempeenkelt å skape utseendet som får alle andre spøkelser til å bli misunnelige.

Halloweensett for barn

Våre farger er så intense at de hadde skremt bort enhver vampyr på lang avstand. Våre koster er som magiske tryllestaver som skaper kunstverk midt i ansiktet. Du trenger ikke være profesjonell make up-artist for å bruke dem – våre sminkesett kommer med enkle trinn-for-trinn-instruksjoner som lar deg forvandle det lille monsteret ditt på null komma niks.

Lag blodige sår og andre skremmende sminkedetaljer!

Ikke glem å få med alle detaljer – blodige sår, glødende øyne og alt annet som gjør halloweensminken virkelig skummel. Slipp fantasien løs og smink frem uttrykk som er så skremmende at de vil holde liv i marerittene i flere uker fremover. Er du klar for å ta halloweenfeiringen til ett nytt nivå? Ta et dypdykk inn i vårt sprøe sortiment av halloweensminke for barn, og la oss skape de mest skrekkinngytende og minneverdige utseendene sammen. Men vi må nesten advare deg – det kan hende at du blir nødt til å gi dem et nattbordslampe etterpå!
Les mer