Se større bilde

Tilbehør

Gresk Jomfru Kostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 27920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
349,-
Velg variant:
Vis størrelseguide
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Føler du for å forvandle deg til en nydelig, gresk jomfru på neste karneval? Med denne fagre kreasjonen, kan du reise tilbake i tid for å oppleve det beste av antikkens Hellas! Du kan for eksempel diskutere filosofi med Platon, eller kanskje bare passe på å kjenne litt på Spartacus sin imponerende biceps.

Gresk Jomfru Kostyme inkluderer en kjole og et hårbånd. Kjolen er i en lang modell uten ermer. Den har ett hvitt parti og ett blått parti med gullkant, som henger som en gardin på den ene siden. Den har V-utringning, og under bysten er det et gullfarget, bredt bånd med tre matchende amuletter. Hårbåndet består av to smale, gullfargede bånd som går sammen på sidene. Sko og smykker følger ikke med. Fullfør gjerne antrekket med liknende for å oppnå samme utseende som på bildet.

Finnes i størrelsene: Small og Standard.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen30768 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle