Se større bilde

Gorilla Barn Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 55920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
699,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Når du har hoppet opp i dette kostymet, så har du all rett til å være den villeste av dem alle på karnevalet. Og det beste av alt er at det kun øynene og dansetrinnene dine som kan avsløre deg. Ha glimt i øyet mens du svinger deg på dansegulvet, og du kommer til å være den dansende gorillaen man sent kommer til å glemme! 

Gorilla Barn Karnevalskostyme passer til barn og inkluderer et helkroppskostyme i plysj med et bryst av vinyl, en gummimaske med utskårede hull til øynene samt hansker som matcher gorillakostymet. Dette kostymet passer like godt til karnevalsfesten med dyretema, som til halloween når du vil kle deg ut som den mektige King Kong! Strømper og banan er ikke inkludert i dette karnevalskostymet. 

Finnes i størrelsene Medium, Large og X-Large. 

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen48071 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle