glittertiara-happy-new-year-1

Glitter tiara Happy New Year

229,-

Velg variant:

 • Hanna
  for 10 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Den var fin. Däremot funkade inte spännena som var till men den gick att använda utan dom. Dessutom glittrade den av sig ENORMT mycket.
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Anneli
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Konfetti av reneste gull, fyrverkeri i alle farger du kan tenke deg og en tiara av det mest glitrende, blanke sølvglitteret. Ja, ikveld er det nyttårsaften og du og dine venner har storslagne planer for feiringen. Etter den treretters middagen vente spill og lek før selve festen starter på ordentlig. Nærmere midnatt er tanken at dere skal gå opp til husets takterasse for å kikke på byens fyrverkeri, samtidig som dere selv avfyrer konfettikanonene rett ut i luften slik at naboene under får se et regn av glitrende gull, blandet med sølv og eksplosive farger fra fyrverkeriet. Happy new year!

Glitter tiara Happy New Year er en tiara av plast med en bue av tre stjerner og teksten Happy New Year. Denne tiaraen er sølvgrå og dekorert med sølvfarget glitter som gir en glitrende effekt, akkurat som snø på nyttårsaften.

One size (voksne og barn).