Se større bilde

Glitter tiara Happy New Year

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 14320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
179,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Konfetti av reneste gull, fyrverkeri i alle farger du kan tenke deg og en tiara av det mest glitrende, blanke sølvglitteret. Ja, ikveld er det nyttårsaften og du og dine venner har storslagne planer for feiringen. Etter den treretters middagen vente spill og lek før selve festen starter på ordentlig. Nærmere midnatt er tanken at dere skal gå opp til husets takterasse for å kikke på byens fyrverkeri, samtidig som dere selv avfyrer konfettikanonene rett ut i luften slik at naboene under får se et regn av glitrende gull, blandet med sølv og eksplosive farger fra fyrverkeriet. Happy new year!

Glitter tiara Happy New Year er en tiara av plast med en bue av tre stjerner og teksten Happy New Year. Denne tiaraen er sølvgrå og dekorert med sølvfarget glitter som gir en glitrende effekt, akkurat som snø på nyttårsaften.

One size (voksne og barn).

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen29251 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle