girlang-riddare-1

Girlander Ridder

49,-
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

Tilbehør

Magisk Nanotape

Magisk Nanotape

3 m
119,-
Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktinformasjon

Som ridder gjelder det å være utstyrt på riktig måte for å motstå ubudne gjester. Med denne girlanderen som er full av skjold, kommer alle de små ridderne rundt det rundt bordet til å få alt forsvaret de trenger. Dessuten gir det et ekstra stemningsfullt uttrykk til rommet når du henger de opp på veggen eller i taket.

Girlander Ridder består av to forskjellige motiver som ser ut som skjold. Annenhvert motiv har en ridder i rustning med hendene rundt et sverd, og det andre motivet har to sverd med gullfargete håndtak som krysser hverandre. Mellom hvert skjold henger det også smale flagg i blått, rødt og gult.

Lengde: 10 meter
Selges enkeltvis.
 • Outi
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Isompi kuin ajattelin. Mikä on siis hyvä juttu =)
  0 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0