Se større bilde

Tilbehør

Girlander Mrs & Mrs Vintage

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 10320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
129,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

En nydelig girlander i vintage-stil! Det er ingen som tviler på hva dere feirer når dere dekorerer et festlokale med denne girlanderen. På girlanderen står det nemlig "Mrs" og "Mrs". Girlanderen kan også brukes som en fin fotobakgrunn når det er tid for å ta bryllupsbildene.

Girlander Mrs & Mrs Vintage inneholder en girlander med vimpler av jutevev. På hver vimpel er det en bokstav som sammen utgjør "Mrs" og "Mrs". På begynnelsen, slutten og mellom ordene er det vimpler med hjerter. Hvert flagg er 13 x 19 cm stort og girlanderen er totalt 1,5 m lang. Den er enkel å henge opp med en teipbit eller i et vindu.

Selges enkeltvis.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen51675 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle