Se større bilde

Gigantisk Sjokoladepåskehare

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 12957
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 9
selected_index: 0
149,-
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

Dette er kjempeharen Klett, Nordens største sjokoladehare! Med sin imponerende lengde på 33 cm og massive vekt på 500 gram, anses den å være en ordentlig tungvekter i sjokoladedyreriket. Klett er ikke bare stor og tung, den er fantastisk god også. Med sin blanding av melkesjokolade, mørk sjokolade og hvit sjokolade er Klett helt klart kongen av påskegodteri!

Gigantisk Sjokoladepåskehare er en kjempestor hare av melkesjokolade, dekorert med hvit og mørk sjokolade. Haren måler 33 cm og veier 500 gram.

Ingredienser: Minst 30 % kakao i melkesjokoladen; minst 18 % helmelkspulver. Minst 50 % kakao i den mørke sjokoladen. Sukker, helmelkspulver, kakaosmør, kakaomasse, laktose, emulgeringsmiddel: soyalecitin, naturlig vaniljearomastoffer. Kan inneholde spor av nøtter og gluten. Det kan forekomme endringer i produktenes innhold. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Kontakt vår kundeservice ved spørsmål. Best før: Produktet har minst fire ukers holdbarhet ved kjøp dersom ikke annet er oppgitt.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen63975 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle