gigantisk-choklad-oreo-55179-4
gigantisk-choklad-oreo-2
gigantisk-choklad-oreo-3

Gigantisk Sjokolade Oreo

 549,-  399,-
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

Vis innhold
 • Evy Therese
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  2 av 6 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Ulla-Britt
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Jag tyckte det var en bra present till mitt barnbarn Ellen som älskar Oreokakor. Hon fick presenten igår och blev jätteglad. Jag tyckte kakorna kunde ha varit fräscha längre än 3 månader efter leveransen men hoppas de inte blir gamla i förpackningen.
  7 av 8 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Louise
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Glädjespridare och gott under lång tid!
  3 av 3 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Vær oppmerksom på at produktet har en kort dato! Utløpsdato 31-10-2022.
I stedet for å prøve å finne en gigantisk sjokoladerull full av oreokjeks, kan du være smart og kjøpe en i stedet! Ingen kommer noensinne til å få vite at du jukset og kjøpte en i stedet for å vinne på hederlig vis. Men som alle vet – skjokoladehjul er en scam! 

Gigantisk Sjokolade Oreo inneholder utrolige 2,3 kg oreokjeks i femten forskjellige poser. Når du får denne i hus har du kjeks så det holder for mange måneder! Dette er egentlig en utgave som man vinner på et sjokoladehjul, men ettersom ingen av oss på Partyking noensinne har vunnet en eneste gang valgte vi i stedet å skaffe kjeksen på en annen måte! Og gavmilde som vi er, deler vi gjerne med deg!

Noter at forpakningen ikke leveres som et eneste gigantisk oreorør med store kjeks, men som 15 poser med drøyt 150 gram oreokjeks.

 • Mål: 70 x 14 x 12 cm
 • Vekt: 15 x 154 g, totalt 2,3 kilo

Ingredienser: HVETEMEL, sukker, vegetabilsk olje (palm), fettredusert/kakaopulver 4,6%, HVETESTIVELSE, glukose-fruktosesirup, bakepulver (kaliumvæske-/hydrogenkarbonat, ammoniumvæske-/hydrogenkarbonat, natriumvæske/hydrogenkarbonat), salt, emulgeringsmiddel/emulgator (SOYALECITIN, solsikkelecitin), aroma (vanilje). KAN INNEHOLDE MELK. Forandringer i produktenes innhold kan skje. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakning. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp, om ikke annet angis.