Se større bilde

Gigantisk Sjokolade Oreo

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 43391
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 101
selected_index: 0
499,-
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

I stedet for å prøve å finne en gigantisk sjokoladerull full av oreokjeks, kan du være smart og kjøpe en i stedet! Ingen kommer noensinne til å få vite at du jukset og kjøpte en i stedet for å vinne på hederlig vis. Men som alle vet – skjokoladehjul er en scam! 

Gigantisk Sjokolade Oreo inneholder utrolige 2,3 kg oreokjeks i femten forskjellige poser. Når du får denne i hus har du kjeks så det holder for mange måneder! Dette er egentlig en utgave som man vinner på et sjokoladehjul, men ettersom ingen av oss på Partyking noensinne har vunnet en eneste gang valgte vi i stedet å skaffe kjeksen på en annen måte! Og gavmilde som vi er, deler vi gjerne med deg!

Noter at forpakningen ikke leveres som et eneste gigantisk oreorør med store kjeks, men som 15 poser med drøyt 150 gram oreokjeks.

  • Mål: 70 x 14 x 12 cm
  • Vekt: 15 x 154 g, totalt 2,3 kilo

Ingredienser: HVETEMEL, sukker, vegetabilsk olje (palm), fettredusert/kakaopulver 4,6%, HVETESTIVELSE, glukose-fruktosesirup, bakepulver (kaliumvæske-/hydrogenkarbonat, ammoniumvæske-/hydrogenkarbonat, natriumvæske/hydrogenkarbonat), salt, emulgeringsmiddel/emulgator (SOYALECITIN, solsikkelecitin), aroma (vanilje). KAN INNEHOLDE MELK. Forandringer i produktenes innhold kan skje. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakning. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp, om ikke annet angis.

Tagger

HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av Evy Therese for 1 år siden
    (Kunde har ikke gitt kommentar)
    2 av 4 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen55179 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle