Se større bilde

Tilbehør

Gigantisk Oppblåsbar Flamingobåt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 279600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
3 495,-
Velg variant:
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

La oss få presentere, som en av de første butikkene som har den på lager i Sverige, den gigantisk store og oppblåsbare flamingobåten!

Er det ikke litt kjedelig å komme flytende i en kjedelig gammel gummibåt? Skill deg ut fra mengden og imponer vennene dine med denne gigantiske flamingobåten! Når den først er oppblåst måler den i all sin prakt nesten 3 meter høy, over 5 meter lang og 6 meter bred.

Flamingobåten  gir deg og fem glade venner en dødskul opplevelse på vannet, uansett om det er til sjøs, på stranden eller i det store bassenget (Obs! Du trenger et skikkelig stort basseng for å ha plass til dette beistet). Uansett om du er ute etter en partybåt til gummibåtracet eller bare vil nyte vannet med familien en dag, så garanterer vi at du ikke kommer til å bli skuffet.

Båten er laget av ekstremt slitesterk PVC-plast og kommer med fargerike sofaer som rommer opp til 6 voksne mennesker (eller dyr). Det er også 8 koppholdere som er lett tilgjengelige og et større rom som kan forsegles og fylles med is og valgfri drikke. Gulvet er laget av slitesterk polyestervev som slipper gjennom vann for å kjøle ned føttene. Rundt ytterkanten på flamingoen er det også fire håndtak, som sammen med medfølgende nylontau, gjør at dere lett kan flytte båten inn og ut av vannet. På undersiden kan du feste den medfølgende ankerposen for å gi en ekstra stabilitet til båten hvis du trenger det.

Vi anbefaler at du setter av en del tid til å blåse den opp og du kan godt bruke en elektrisk pumpe (medfølger ikke).

Fakta om Gigantisk Oppblåsbar Flamingobåt:
  • Produktet består av: 1 x Oppblåsbar flamingobåt, 1 x ankerpose og nylontau og 1 x lappesett.
  • Anbefalt alder: 14+
  • Maks vekt på båten: 600kg
  • Antall personer: 6
  • Materiale: Ekstra slitesterk 0,7mm PVC-plast
  • Størrelse i forpakning: ca. 60 x 54 x 33 cm
  • Størrelse oppblåst: ca. 510 x 585 x 290 cm
  • Vekt: ca. 30,5kg.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen46728 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle