Se større bilde

Tilbehør

Gigantisk Oppblåsbar Enhjørningsbåt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 279600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
3 495,-
Velg variant:
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

La oss få presentere den gigantisk store og oppblåsbare enhjørningsbåten. Den er som en gave fra regnbuen!

Er det ikke merkelig at enhjørninger er fantasidyr mens sjiraffer er ekte? Føles det ikke mer rimelig å tro på en hest med horn enn en 5 meters leopard-elg-kamel? Overbevis deg selv og vennene dine om at enhjørningene finnes på ordentlig med denne fantastiske enhjørningsbåten! Når den er ferdig oppblåst i all sin prakt er den nesten 3 meter høy, over 5 meter lang og 6 meter bred.

Enhjørningsbåten gir deg og fem glade venner en dødskul opplevelse på vannet, uansett om det er til sjøs, på stranden eller i det store bassenget (Obs! Du trenger et skikkelig stort basseng for å ha plass til denne giganten). Uansett om du er ute etter en partybåt til gummibåtracet eller bare har lyst til å nyte å være på vannet med familien en dag, så garanterer vi at du ikke kommer til å bli skuffet.

Båten er laget av ekstra slitesterk PVC-plast og kommer med fargerike sofaer som rommer opptil 6 stk. voksne mennesker (eller dyr). Det er også 8 stk. koppholdere som er lett tilgjengelige og et større rom som kan lukkes og fylles med is og valgfri drikke. Gulvet er laget av slitesterk polyestervev som slipper gjennom vann slik at dere kan kjøle ned føttene. Rundt ytterkanten på enhjørningen har den totalt fire håndtak som sammen med medfølgende nylontau gjør at dere lett kan flytte båten inn og ut av vannet. På undersiden kan ankerposen, som følger med, monteres for å gi ekstra stabilitet til båten hvis det skulle være nødvendig.

Vi anbefaler at dere setter av en del tid til å  blåse den opp, og dere kan godt bruke en elektrisk pumpe (medfølger ikke).

Fakta om Gigantisk Oppblåsbar Enhjørningsbåt:
  • Produktet består av: 1 x Oppblåsbar enhjørningsbåt, 1 x ankerpose og nylontau samt 1 x lappesett.
  • Anbefalt alder: 14+
  • Maks vekt på båten: 600kg
  • Antall personer: 6
  • Materiale: Ekstra slitesterk 0,7mm PVC-plast
  • Størrelse i forpakning: ca. 60 x 54 x 33 cm
  • Størrelse oppblåst: ca. 510 x 585 x 290 cm
  • Vekt: ca. 30,5kg.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen46725 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle