vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
gigantisk-godis-tutti-frutti-77551-2

Gigantisk Godteri Tutti Frutti

549,90 kr

Er du også skikkelig lei av at du aldri vinner den store posen med godteri på lykkehjulet i fornøyelsesparken? Vi vet akkurat hvordan det føles, og akkurat derfor har vi gjort en STOR forbedring i godteriutvalget vårt, slik at du kan nyte store mengder godteri uten å måtte kjøre helt til fornøyelsesparken! 

Gigantisk Godteri Tutti Frutti er den samme gigantiske godteriposen som du finner på lykkehjulet i fornøyelsesparker, med 7 (!) Tutti Frutti-poser i en pen gaveeske. Med denne gigantiske godteriposen kan du lure hele verden til å tro at DU er en vinner (men du har jo egentlig bare kjøpt den). En utmerket gave å gi bort til bursdagsbarnet, eller hvorfor ikke gi den til deg selv?

  • Mål: 65 x 48 x 8 cm
  • Inneholder 7 x 350 gram Tutti Frutti-godteriposer, som gir deg totalt 2,45 kg
  • Smak: gelégodteri med smak av frukt
  • Vær oppmerksom på at det ikke kommer én stor godteripose, men flere mindre poser i pakken!

Ingredienser: sukker, glukosesirup, hvetestivelse, modifisert stivelse, surhetsregulerende middel (melkesyre natriumlaktat), fargende matvarer (konsentrat av svart gulrot, safran, søtpotet, spirulina og eple), naturlige aromaer, overflatebehandlingsmiddel (karnaubavoks). Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet oppgis.
Art.nr 77551-1

Innhold

Henvendelser

1

Spørsmål & Svar

0

Tagger