gb-mjukglassmix-vanilj-74896-2
gb-mjukglassmix-vanilj-74896-3
gb-mjukglassmix-vanilj-74896-1

GB Softisblanding Vanilje

fra 

79,-

1 liter

 − art.nr 74896-1

Supplere med

Hei hå, hei hå, til kiosken skal vi gå. ELLER IKKE! Nå er det slutt på de laaange turene til kiosken hver gang du blir sugen på ekte softis. Denne blandingen er alt du trenger, en bolle og en arm som orker å vispe. Hjemmelaget softis på et øyeblikk! Alle vet at hjemmelaget er best og mest skrytevennlig. Det er bare å imponere slekt, venner og alle gjestene i barneselskapet. There's a new softisnisse in town!

GB Softisblanding Vanilje inneholder en blanding som gir deg ekte softis med vaniljesmak. Velg mellom 1 liter og 5 liter.

Tips:

Du får best resultat ved å bruke en softismaskin! Siden dette er en ferdig softisblanding blir softisen klar på et øyeblikk.

Hvordan lager man softis uten en megastor ismaskin?

Sett forpakningen i kjøleskapet 24 timer før bruk. Ta ut forpakningen. Visp innholdet med en elvisp i en bolle og sett den inn i fryseren en stund. Ta den ut og visp igjen til du er fornøyd med konsistensen. Synes du fortsatt den er for løs, kan du sette den inn i fryseren til den blir halvfrossen. Visp deretter en gang til.

LEGG MERKE TIL at softisblandingen på 5 liter leveres i en pose av plast med skrukork (ikke en tetra som vist på bildet)!

Ingredienser: SKUMMET MELK, sukker, kokosolje, SKUMMETMELKPULVER, glukosesirup, emulgeringsmiddel (mono- og digilyserider av vegetabilske fettsyrer), stabiliseringsmiddel (fruktkjernemel, guarkjernemel, karragenan), aroma. Endringer i produktenes innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Kontakt vår kundeservice om du har spørsmål.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet fra kjøpsdato om ikke annet er oppgitt. 

Innhold

Henvendelser

4

Spørsmål & Svar

0

Tagger