Se større bilde

Gammeldags Gløgg Sockerbageriet

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 12957
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
149,-
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

Gammeldags Gløgg fra Sockerbageriet er det naturlige valget når kun det beste er godt nok! Her snakker vi ekte julegløgg som smaker. «Luksusgløgg», som man også kaller den. Gløggen er helt alkoholfri, slik at også barna kan drikke den i julen.

Gammeldags Gløgg Sockerbageriet er en alkoholfri gløgg av høyeste kvalitet fra Sockerbageriet. Laget av gamle originaloppskrifter av førsteklasses ingredienser. Varm gløggen til 60–80 grader, og den kan også spes ut med vin om man ønsker det.

Volum: 1 liter.

Leveres i en fin glassflaske med kork.

Selges enkeltvis.

Ingredienser: juice av vindruer, epler og solbær, vann, sukker, sitronsyre og gløggkrydder, konserveringsmiddel E202, E211.
Endringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet oppgis.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen71143 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle